21. JUNI 2018 kl. 16:30
Hany: Man lukker bare øjnene og løber

Hany Mukhtar er ligesom resten af truppen i gang med den hårde preseason-træning, men han har nydt de tre ugers ferie, som spillerne fik efter sidste sæsons afslutning.

- Jeg har været hjemme hos familien og vennerne i Berlin, og så var jeg på Gran Canaria, fortæller midtbanespilleren, der fik taget hul på en ny hobby, som han delte ud af på Instagram.

- Jeg prøvede wake boarding. Det var ret sjovt, og jeg blev bedre og bedre til det. Jeg turde dog ikke prøve de store hop, for jeg er bange for at lande forkert og blive skadet. Men jeg har fået at vide, at der også er et sted i København, hvor man kan wake boarde, så det må jeg ud og prøve.

Ferien synes nu at være langt væk for Brøndby-spillerne, der den sidste uge har kørt med dobbelte træningspas og mange, lange løbeture i skoven.

- Det er virkelig hårdt, men vi ved, at det hjælper os i sidste ende, så man lukker bare øjnene og løber – også når det begynder at gøre ondt, siger Mukhtar, der glæder sig til at sæsonen går i gang.

- Vi arbejder hårdt mod sæsonstarten, og vi vil gerne gøre det endnu bedre næste sæson, så vi har ikke noget problem med at knokle for det.

Foto: Getty Images