19. JUNI 2018 kl. 14:15
Målmandstalent forlænger til 2021

Det unge målmandstalent, Mads Hermansen, har det seneste år været en fast del af U19-holdet i Brøndby Masterclass, og nu bliver hans gode præstationer i målet belønnet med en ny kontrakt, som løber frem til 2021.

Det er noget, som målmandstræner Sten Christensen er meget tilfreds med.

- Mads er en ung og talentfuld målmand, som vi tror meget på. Han er rigtig stærk teknisk, god i fødderne, har et fantastisk greb på bolden og så læser han spillet godt. Derudover har han også gjort store fremskridt, siden han kom til Brøndby IF, udtaler Sten Christensen og forsætter:

-Vores plan er, at han bliver et år til hos U19, men samtidig begynder han at træne mere med hos os i førsteholdstruppen, og så bygger vi videre på hans talent derfra.

Den kun 17-årige målmand, der allerede har spillet 13 U-landskampe, kom til Brøndby IF fra Næsby Boldklub i 2015, og for Mads Hermansen har skiftet været en succes. Derfor er han også selv meget glad for forlængelsen.

- Jeg har været utrolig glad for min tid i Brøndby IF indtil videre, og jeg føler klart, det er her, jeg kan udvikle mig mest muligt, og tage skridtet videre til det næste niveau. Der er nogle ting teknisk og fysisk, som jeg kan lægge på mit spil, og det føler jeg er Brøndby IF, der kan hjælpe mig bedst med. Derudover er der jo nogle fantastiske omgivelser og faciliteter, der tiltaler mig, også kan jeg forhåbentlig komme ind og spille foran Danmarks bedste fans på et tidspunkt.