14. JUNI 2018 kl. 12:00
Brøndby IF møder FC St. Pauli i sommerens sidste test

I går stemplede spillertruppen ind til sæsonens første arbejdsdag, og igen i dag er der træning på programmet. For at blive helt klar til den nye Superliga-sæson, der starter på udebane mod Randers FC, skal der også spilles i alt fem træningskampe inden - og vi kan nu afsløre den femte og sidste modstander.

Søndag den 8. juli kl.15:00 på Brøndby Stadion lægger Brøndby IF nemlig græs til, når man byder 2. Bundesliga-holdet FC St. Pauli velkommen til Vestegnen.
 
Sportsdirektør Troels Bech fortæller om valget af FC St. Pauli:
 
- FC St. Pauli er en interessant modstander, der teknisk såvel som fysisk vil kunne udfordre os. Vi har bevidst valgt at sidste kamp i pre-season skal være mod en modstander, som kan give os kvalificeret modspil, ligesom vi også bevidst har valgt at spille den sidste kamp, før Alka Superligaen starter her på Brøndby Stadion. Vi ønsker at takke Brøndby-fansene for den store støtte, de viste os igennem hele sidste sæson, men også for den enorme opbakning vi generelt oplever i øjeblikket. Vi har aldrig oplevet en så stor opbakning og interesse for sæsonkort som denne sommer, hvor vi de sidste par uger har fornyet og solgt rekordmange sæsonkort til den nye sæson. Det fællesskab er unikt i dansk fodbold, og som en lille tak giver vi derfor gratis adgang til alle sæsonkortholdere til kampen mod FC St. Pauli.
 
Som sportsdirektør Troels Bech løfter sløret for, vil der for sæsonkortholdere til kampen mod FC St. Pauli være gratis adgang. Til kampen vil der ikke være faste pladser, men derimod free seating for alle, så man kan sætte sig, hvor man vil. Som sæsonkortholder er det derfor ikke sikkert, at man kan sidde på den plads, der fremgår af ens sæsonkort. Hvis man ikke har sæsonkort, vil en voksenbillet koste 100 kroner, og en børnebillet 50 kroner.
 
Til kampen vil Sydsiden Nedre og Loxam åbnes for Brøndby-fans, mens J. Jensen Nedre vil blive åbnet udelukkende for FC St. Pauli-fans.

Du kan købe billetter til opgøret her, og har man ikke mulighed for at tage på stadion, kan kampen ses på TV3 Sport 1.

Foto: Getty Images