12. JUNI 2018 kl. 17:30
Ny målmand på plads i Brøndby IF

Som en stor overraskelse for både medier og fans er vi nået til enighed med den 23-årige tyske målmand, Marvin Schwäbe, om en kontrakt på tre år.

Han skifter per dags dato fra TSG 1899 Hoffenheim til Brøndby IF.

- Vi har i Brøndby IF historie med at udvikle dygtige målmænd, der kommer som store talenter og løfter deres spil til helt nyt niveau, mens de er i klubben.

- Marvin er, som Frederik Rønnow og Lukas Hradecky var det, et stort målmandstalent, der er klar til at spille med i toppen af ligaen, og han har set, hvor store skridt man kan tage i sin udvikling som målmand i Brøndby IF, lyder det fra Troels Bech, der har fulgt førsteprioriteten Marvin Schwäbe i længere tid.

- Vi har hele sæsonen vidst, at Frederik skulle videre til en større liga i dette transfervindue, så vi har haft god tid til at forberede os og gøre arbejdet om hans afløser så grundigt som muligt. Jeg er glad for, at det har været muligt at blive enig med Marvin om, at hans fremtid ligger i Brøndby IF.

Den tyske målmand har i seneste sæson været udlejet fra TSG 1899 Hoffenheim til Dynamo Dresden i 2. Bundesliga, ligesom han tidligere har repræsenteret Tyskland på U21-landsholdet.

Marvin Schwäbe får nummer 1 og møder ind til sæsonstart sammen med resten af truppen i morgen.