11. JUNI 2018 kl. 14:00
Over 6.500 har fornyet sæsonkort til Brøndby Stadion

I dag har vi skudt sæsonkortsalget i gang til sæsonen 2018/19, der starter på udebane mod Randers FC den 16. juli.

Men de seneste uger har det været muligt at forlænge eksisterende sæsonkort fra den forgangne sæson, og lysten til at komme tilbage på Brøndby Stadion er ikke er skrumpet i sommervarmen.

Mere end 6.500 har valgt at forny deres sæsonkort til den kommende sæson.

- Det er et imponerende tal og et bevis på, at Brøndby-fansene tror på og vil være med på den rejse, som vi startede med præsentationen af vores nu to år gamle strategi.

- Rejsen har allerede budt på rigtig mange flotte resultater, endnu flottere fodbold og et gennemsnit på ca. tre Brøndby-scoringer per hjemmekamp. Derfor er folk godt underholdt, og flere og flere ønsker at forblive en del af eller komme til vores store fællesskab herude. Den opbakning er hele klubben meget stolt af, og vi arbejder hele tiden på at forbedre stadionoplevelsen – blandt andet ved vores nye fanlounges som Ebbe Skovdahl Fan Lounge og Familie Loungen og selvfølgelig den kommende fanzone bag Sydsiden, siger marketingchef Thomas Skov Petersen.

Der er som allerede nævnt nu åbnet for salget af til sæsonkort til Brøndby Stadion, og hvis du også vil være en del af fællesskabet og den gode underholdning på Brøndby Stadion, kan du købe dit sæsonkort her – priserne starter fra kun 995 kroner (børn U/16 fra 695,-).

Der er mange fordele ved at have et sæsonkort, og du kan læse om dem alle sammen her.

Foto: Getty Images