30. MAJ 2018 kl. 12:40
Masterclass: En guld- og en sølvmedalje i gårsdagens pokalfinaler

Fire Masterclass-hold har i denne sæson formået at kvalificere sig til deres respektives årganges pokalfinaler. To af de fire kampe blev spillet i går. Vi giver dig her et overblik over, hvordan det gik for de yngste blågule talenter.

U14: Stort for drengene
Brøndby IF’s U14 mandskab var i går taget til Farum Park for at forsøge at vinde deres anden pokaltitel i træk. Og det var præcis det, som skete, da de leverede et professionelt stykke arbejde og slog Ishøj IF med 2-0. Cheftræneren, Morten Corlin, var efter kampen også godt tilfreds med sine drenge, og glædede sig på deres vegne.

- Vi buldrer frem fra start, hvor jeg tror, vi har otte afslutninger indenfor de første 10 minutter af kampen.  Alligevel kan vi ikke få scoret, og så går vi til pausen med 0-0. I anden halvleg bliver begge mandskaber ramt af varmen, og spillet begynder at gå lidt langsommere. Alligevel er der os, som står for det meste, og med et kvarter igen kommer vi foran 1-0 og så 2-0. Jeg synes, det er helt fortjent, vinder kampen, hvis vi skal være ærlige, kommer Ishøj ikke rigtig frem til noget i løbet af kampen.

- Det er helt sikkert specielt. Selv om de også vandt pokalen sidste år, er denne her årgang ikke vant til at have så meget succes, som de har i år. Derfor er det ekstra dejligt at kunne løfte pokalen.

U14: Brøndby IF -  Ishøj IF 2-0
1-0 Benjamin Kold
2-0 Solomon Opoku

Startopstilling:

Philip Näf - Oscar Sejrup – Solomon Opoku

Jonas Krøll – Deniz Arabaci

Simon Blæsdahl

Hüseyin Teinat – Hjalte Andersen – Mikkel Fredsgaard – Hugo Ryg

Lucas Lange

På bænken: Kasper Larsen, Benjamin Kold, Jonas Nørrestrand

U13: Svær kamp
Efter weekenedens 2-0 sejr over Farum skulle Brøndby IF’s U13-hold i går forsøge at gentage succesen, da de i pokalfinalen igen skulle op imod drengene fra Nordsjælland. Desværre blev det til et 4-2 nederlag til Azad Corlus spillere, der ikke helt ramte dagen eller overgangen fra 11-mands til 8-mands.

- Ligesom det altid er mod Farum, var kampen i går en utrolig tæt kamp, selv om resultatet måske ikke viser det. Inden de kommer foran, har vi to friløbere, som vi brænder. Hvorefter de scorer på deres første chance. Der skal vi jo være skarpere, men samtidig må vi give kredit til Farum, for at være skarpe på dagen, udtalte cheftræner, Azad Corlu, efter kampen, der dog var en smule ærgerlig over, at kampen skulle spilles som 8-mands.

- Nu har jeg jo brugt de sidste 4 måneder på at lære drengene at spille 11-mands fodbold, også skal vi pludselig tilbage til 8-mands, hvor man blandt andet ikke spiller med offside. Begge hold havde foretrukket, at kampen blev spillet som 11-mands. Men sådan er det, og på dagen må vi bare indrømme, at Farum virkede mere gearede til at spille 8-mands, end vi gjorde.

U13: Farum BK – Brøndby IF 4-2
1-0
1-1 Benjamin Kold
2-1
3-1
4-1
4-2 Malek Bakhit

Startopstilling

Diyar Avci

Ludwig Vraa – Hector Vinsteen

Mathias Jensen

Malek Bakhit – Mikkel Durlev – Matteo Grosso

Aksel Røntved

På bænken: Kean Tran, Benjamin Kold, Michael Opoku

Brøndby IF's kvindefodbold
På kvindesiden blev der også spillet to pokalfinaler i går. 
Vores U18-piger skulle op imod B93, og det blev desværre B93, som i denne omgang kunne kalde sig pokalvindere, da de vandt over de blågule piger med 3-1.

Modsat var det for vores U16-piger, som slog Sundby BK stensikkert 3-0. Stort tillykke til begge pigehold for deres flotte resultater.