29. MAJ 2018 kl. 15:35
Masterclass-overblik: Flere gode præstationer i weekenden

Fire ud af de fem Masterclass-mandskaber skal i løbet af i dag og i morgen spille pokalfinale, derfor blev mange af weekendens kampe også automatisk brugt som en generalprøve inden finalekampen. Læs her, hvordan det gik: 

?U19: En tæt kamp
De ældste Masterclass-talenter skulle i weekenden forsøge at holde trit med toppen af U19-ligaen, da AaB kom forbi Brøndby Stadion. 

Desværre endte opgøret med et smalt 0-1 nederlag til det Frederik Birks skadesramte mandskab. 

- Det var en åben kamp med chancer i begge ender. Vi får egentlig skabt de muligheder, som vi skal i løbet af kampen, men kan bare ikke få bolden ind i målet. Til gengæld forsvarer vi os for dårligt. AaB kommer til alt for store chancer, og vi skal simpelthen stille større krav til os selv rent defensivt. Hvis det ikke havde været for en flot kamp af Mads (Hermansen red.), så havde de scoret flere gange på os, udtaler Frederik Birk og forsætter:

- Vi var ramt af nogle skader i forsvaret, der gjorde, at vi prøvede at vikariere med nogle U17-spillere samt et par spillere, der blev placeret på nogle uvante situationer.

U19: Brøndby IF – AaB 0-1 
Startopstilling

Magnus Warming – Mileta Rajovic

Jesper Lindstrøm

Peter Bjur – August Vitus Frandsen

Jonas Helleberg Madsen

Mads Eslund – Agust Hlynsson – Anton Hendriksen – Victor Sørensen

Mads Hermansen

På bænken: Bertram Gjelfort, Andreas Andersen, Elias Normand Gärtig

U17: God tro på tingene
U17 har ikke haft nogen nem sæson, men på det seneste er resultaterne begyndt at gå mere Masterclass-talenternes vej. Det samme gjaldt, da de i weekenden vandt hele 4-1 over deres gæster fra Aalborg. 

-  Vi spiller en rigtig flot kamp. Sæsonens bedste præstation synes jeg. AaB er generelt meget dygtige til at lukke ned for vores opbygningsspil og derefter kører kontraen, men jeg synes, at vi denne her gang får spillet os godt i gennem deres pres, og samtidig med, at vi er skarpe oppe foran, ender vi med at vinde ganske sikkert og fortjent, sagde Frank Hjortebjerg efter sejren. 

U17: 4-1 (3-0)
1-0 Muamer Brajanac
2-0 Muamer Brajanac
3-0 Laurids Brandt Andersen
4-0 Muamer Brajanac
4-1

Startopstilling:

Muamer Brajanac

Roni Arabaci – Oliver Rytter – Andrew Oseni

Laurids Brandt Andersen – Oscar Salling

Jakob Rasmussen – Filip Andersen – Elias Normand Gärtig – Frederik Valdbjørn

Jonathan Frost Fischer 

På bænken: Oliver Edip, Mathias Kvistgaarden, Simun Sólheim

U15: Vi var trætte
John Ranums drenge havde over pinsen været til stævne i Tyskland, og det var tydeligt, at spillerne kunne mærke de mange kampe i benene, da de i weekenden skulle op mod FCK. 

- Det blev en kamp, som bar stort præg af vores hårde program. Der var ganske få spillere, som spillede op til deres normale niveau. Drengene gjorde, hvad de kunne, men tabte til et bedre hold på dagen. Nu har vi én kamp tilbage, som vi går meget målrettet efter at vinde. 

U15: Brøndby IF – FCK 0-3

Startopstilling: 

Christian Friedrich – Oliver Lippert

Noah Salling

Youcef Mokdad – Oliver Jeppe

Marinus Larsen

Louis Christoffersen – Hjalte Andersen – Alexander Vestergaard – Sebastian Brodersen

Lucas Ziegler

På bænken: Salieu Brammen, Sami Orani, Victor Vasques 

U14: Endnu en sejr
Brøndby IF’s U14 drenge skulle i weekenden forsøge at tage alle tre point med hjem til Vestegnen efter deres besøg på Lyngby Stadion. Og selv om Morten Corlins mandskab led lidt under sygdom og spillere, der var blevet rykket op på U15-holdet, lykkedes det alligevel at besejre de kongeblå. 

- Det blev en kamp, hvor vi, grundet at opstillingen ikke var som normalt, lod Lyngby have bolden mest, mens vi prøvede at være skarpe på omstillingerne. Men selv om Lyngby havde boldbesiddelsen, synes jeg, at det var os, som kom frem til flest chancer og virker farligst i løbet af kampen. Dog skal det også lige nævnes, at Lucas (Lange red.) står en flot kamp, og har nogle gode redninger.

U14: Lyngby BK - Brøndby IF 0-2 
0-1 Hüseyin Tokat
0-2 Oscar Sejrup

Startopstilling: 

Philip Näf - Oscar Sejrup – Solomon Opoku

Jonas Krøll – Deniz Arabaci

Simon Blæsdahl

Hüseyin Teinat – Hugo Ryg – Mikkel Fredsgaard – Kasper Heerfordt

Lucas Lange

På bænken: Kasper Larsen, Benjamin Kold, Jonas Nørrestrand

U13: God sejr
Senere i dag møder Brøndby IF’s U13 mandskab Farum BK i pokalfinalen, og hvis det går ligesom weekendens kamp mellem de to hold, så ender det med en blågul sejr. 

- Det plejer altid at være lige kampe mellem os og Farum. Sidste gang vi mødtes, var marginalerne på deres side, men denne her gang var de med os. Jeg synes, det var en rigtig god U13-kamp, indtil vi kommer foran, og deres målmand får rødt kort. Derfra sidder vi på kampen, sagde cheftræner Azad Corlu efter kampen og fortsatte:

- Efter vores tur til Sverige, hvor vi mødte nogle af de bedste svenske hold og vandt turneringen, så er det også begyndt at gå bedre herhjemme, og holdet har helt klart fået mere selvtillid. Så nu håber vi bare på, at det forsætter i pokalturneringen. 

U13: Farum BK – Brøndby IF 0-2 
Startopstilling

Diyar Avci

Hector Vinsteen

Carl-Emil Pedersen – Kean Tran – Mathias Jensen – Benjamin Kold

Matteo Grosso – Ludwig Vraa – Mikkel Durlev – Malek Bakhit

Christian Rust