Troels Bech: Ikke tvunget til at sælge spillere

24.05.2018 08:32

I det kvartalsregnskab, som blev offentliggjort til fondsbørsen torsdag morgen, oplyser Brøndby IF, at man ikke længere forventer at realisere yderligere væsentlige transferindtægter i sommeren 2018. 

Sportsdirektør Troels Bech forklarer, hvad det reelt betyder.

- Vi har oplyst til fondsbørsen, at vi ikke længere forventer at realisere yderligere væsentlige transferindtægter i sommeren 2018. Vi fortæller med andre ord, at vi ikke planlægger yderligere store spillersalg i 2018. Selvfølgelig kan alt ske i et transfervindue, men det er positivt, at vi ikke længere skal planlægge med at sælge yderligere spillere for at leve op til vores budgetmæssige ansvar. Det er på baggrund af salget af Frederik Rønnow og ikke mindst de gode sportslige og kommercielle resultater, vi har opnået her i foråret. 

- Vi kan med andre ord koncentrere os om at finde de helt rigtige tilføjelser til truppen og ikke være under et pres for at afsætte spillere. Det er planen, men det betyder ikke, at virkeligheden ikke kan overhale de forventninger, vi har. Men det stiller os i en god position frem til den nye sæson.

Sommeren bliver ikke blot præget af transfervinduet, men også en VM-slutrunde, og det kan få betydning for hvordan Brøndby IF’s transfervindue forløber, fortæller Troels Bech.

- En slutrunde besværliggør altid transfervinduet for os klubber. I Brøndby IF vil vi jo allerhelst have vores endelig trup klar den 13. juni, når truppen møder ind til første træning, men erfaringen med slutrunder siger, at alting bliver en anelse forskubbet, og at de store linjer først bliver trykket efter en slutrunde. 

- Det positive er som sagt, at vi ikke er afhængige af, at nogen skal købe vores spillere, så vi har trods alt en forhåbning om, at vi kan være afklaret og have truppen klar til den 13. juni. Hvad der så sker i resten af transfervinduet, kan man ikke spå om.

Hele kvartalsregnskabet for første kvartal 2018 kan læses her.