23. MAJ 2018 kl. 14:14
Kevin Mensah korsbåndsskadet

Sæsonen 2017/18 sluttede lidt tidligere for Kevin Mensah end resten af Brøndby-truppen, da han skadet måtte forlade banen til sæsonens sidste kamp i mandags.

- Når man som spiller med det samme kan mærke, at der er noget, der ikke er, som det skal være i knæet, begynder man at frygte det værste, lyder det fra Kevin Mensah, der måtte lade sig udskifte efter få minutter på banen, og han fik desværre bekræftet sine bange anelser.

- Scanningen viste, at det forreste korsbånd er røget, så nu står den på en operation og derefter genoptræning. Det var en rigtig bitter afslutningen på sæsonen for os alle sammen, og så at få denne her skade oven i gør det ikke sjovere, fortæller den uheldige angriber.

Nu venter der en skadespause på syv til ni måneder, men typisk for Kevin Mensah vælger han at se frem og tage den ekstra udfordring op.

- Nu handler det om at komme stærkere tilbage, så jeg kan gøre mit til, at vi kan revanchere slutningen på denne sæson. 

Foto: Getty Images