22. MAJ 2018 kl. 17:00
Brøndby IF køber Jens Martin Gammelby

Brøndby IF har i dag indgået en 5-årig aftale med Jens Martin Gammelby fra Silkeborg IF. 

Den 23-årige back får trøjenummer 2, og han har sin første træning i den blågule trøje onsdag den 13. juni, hvor Brøndby-spillerne møder ind til den nye sæson efter ferien.

Sportsdirektør Troels Bech fortæller om købet af den unge back:

- Jens Martin Gammelby har haft en fantastisk udvikling i Silkeborg IF i de sidste par sæsoner. Han har en eksplosiv fart og er stærk offensivt, så vi har længe været interesseret i at få Jens Martin tilknyttet. 

- Hans lyst og evne til at udfordre sin direkte modspiller passer godt ind i vores spillestil, og han er kendt som en ydmyg, arbejdsom og meget ambitiøs ung mand. Både Jens Martin og vi går derfor ind i samarbejdet med store forventninger. 

Med tilgangen af Jens Martin Gammelby vil konkurrencen om backpositionerne i Brøndby IF, ifølge sportsdirektør Troels Bech, være skærpet, når pre-season til den nye sæson startes den 13. juni. 

- Vi ønsker, der er stærk konkurrence om pladserne på alle positioner, gerne med to spillere og et ungt talent på hver position. Med tilgangen af Jens Martin Gammelby og Bjørn Kopplin (skifter fra Hobro IK til sommer, red.), er konkurrencen på vores backpositioner blevet væsentligt forstærket. 

- Johan Larssons kontrakt udløber ved årsskiftet, og vi er i dialog om en forlængelse. Johan er vores anfører, og han har en stor betydning for holdet. Det har han vist igennem hele sæsonen, men vi bliver også nødt til at gardere os, hvis Johan vælger at fortsætte karrieren et andet sted.

Hør Jens Martin Gammelby selv sætte ord på det kommende skifte til Brøndby IF her.