Röcker: Vi skal vinde den kamp

20.05.2018 08:20

I morgen kommer AaB på besøg på Brøndby Stadion, hvor sæsonens sidste kamp skal spilles. Mesterskabet kan vi ikke afgøre selv, men spillerne er mere end klar til at gøre deres del for at slutte øverst i tabellen.

- Det handler kun om at vinde mod AaB. Så må vi se, hvad der sker efter kampen, men alle i truppen – både spillere, træner og resten af staben – tror på, at der er en chance, og det er er der også.

- Lige så længe den chance er der, skal vi jagte den. Vi skal slå AaB hjemme på Brøndby Stadion med vores fans bag os i morgen. Vi skal tro på det, og så må vi se, hvad der sker efter kampen, lyder det fra Benedikt Röcker, der sammen med resten af truppen fik en flot modtagelse på Brøndby Stadion, da de i går kom hjem fra Horsens.

- Den modtagelse, vi fik på Brøndby Stadion, betyder rigtig meget for os. Alle var og er stadig skuffede over resultatet derovre, så det var godt at se, at de stadig tror på os, lige som vi selv gør.

- Når vi finder sammen i den tro på tingene, så bliver vores chance endnu større i morgen, siger Röcker.

Kampen mod AaB spilles kl. 18:00, og som altid er der til sæsonens sidste hjemmekamp Gult Stadion. Læs mere om arrangementet her.

 

Foto: Getty Images