18. MAJ 2018 kl. 23:50
Zorniger: Alle er skuffede

2-2 endte det i Horsens på en aften som bød på lange bolde og intens fight på et tætpakket Casa Arena. Brøndby IF scorede på to mål på et minut, men AC Horsens fik vendt kampen, og scorede det udlignende mål dybt inde i overtiden.

Skuffelsen var derfor stor for såvel spillere som fans efter kampen. Cheftræner Alexander Zorniger var ligeledes skuffet.

- Det er et skuffende resultat, og i aften er det svært for alle, der holder med Brøndby IF. Vi førte 2-0 og havde chancen til 3-0, så skuffelsen er stor over hele linjen. Når vi spillede vores spil, så kontrollerede vi kampen, men når vi trak os lidt tilbage og stod dybt, så var endte vi kampen med mange Brøndby IF og AC Horsens spillere i feltet, 18-19 mand, i de sidste mange minutter, og så kan alt ske. Vi gjorde det svært for os selv, da vi skulle have kontrolleret bolden langt bedre, og det blev straffet. 

I en sæson hvor den første pokaltitel i ti år kom i hus, og sejrene har været mange, så forstår cheftræner Zorniger skuffelsen hos spillerne og fans.

Der er nu blot en enkelt kamp tilbage i Alka Superligaen for Brøndby IF, og det er på mandag når Aab gæster i 36. og sidste spillerunde, og cheftræner Alexander Zorniger sender en opfordring.

- Jeg forstår skuffelsen over resultatet. Vi også er utrolig skuffede. Vi har i denne sæson vundet den første pokaltitel for Brøndby i ti år og hentet flere point i Alka Superligaen end mange tidligere Brøndby-hold har opnået, og vi vil alle gerne opnå mere og række ud efter mere. Men i aften er vi alle skuffede over, at det, der lignede tre point, kun blev til et. Vi skal alle sammen op på hesten igen og være klar på mandag. Vi har en kamp tilbage, og den skal vi ud og vinde, for sæsonen er ikke slut.

Kampen mod Aab spilles på mandag kl. 18:00 på Brøndby Stadion.

Foto: Getty Images