18. MAJ 2018 kl. 23:30
Rønnow: Det føles tomt lige nu

En tæt kamp i Horsens endte desværre med et 2-2 resultat, efter to sene scoringer af Kjartan Finnbogason. Det var derfor også en meget skuffet Frederik Rønnow, som efter slutfløjtet skulle sætte ord på kampen. 

- Jeg har tidligere oplevet et ligende drama herude på banen, men denne her er meget tungere. Det føles tomt lige nu. Vi skal selvfølgelig op igen, men vi har haft tingene i vores egne hænder, først hjemme mod FC Midtjylland og nu her. Vi må bare erkende, at Midtjylland-kampen og til tider også i dag, ikke var godt nok. Vi ved jo, at når vi spiller op til vores bedste, så slår vi jo de her hold. Det har vi jo vist tidligere i sæsonen.

Frederik Rønnow kan dog sammen med resten af holdet se tilbage på en flot sæson, der blandt har budt på en pokalsejr, men lige nu er Brøndby-keeperen mest ærgerlig over dagens resutalt.

- Vi har spillet en fantastisk sæson. Hvis vi spoler tiden en uge tilbage, så har vi lige vundet pokalfinalen, og er en sejr fra blive mester hjemme mod Midtjylland. Men 90 minutter i sidste kamp og de sidste otte minutter her gør, at vi ikke længere har det i vores egne hænder, på trods af vi har spillet en flot sæson. Måden det sker på til allersidst, hvor man på en eller anden måde føler sig magtesløs. Det er brutalt. 

Næste kamp for de blågule er på mandag, hvor Aab kommer forbi Brøndby Stadion

Foto: Getty Images