15. MAJ 2018 kl. 15:25
Masterclass-overblik: God weekend for talenterne

Tre Masterclass-mandskaber var i weekenden i aktion igen. Her blev det til to sejre samt et uafgjort resultat for de blågule-spillere. Læs med, hvis du vil have et oveblik over de forskellige kampe: 

U17: Mangler lige det sidste
U17 skulle lørdag op mod et fysisk stærkt hold fra Haderslev. Noget som Frank Hjortebjergs drenge tidligere på sæsonen har haft problemer med. Men med flere kampe i træk uden nederlag, er hans spillere også begyndt, at tro noget mere på tingene. Derfor ærgrede det U17-træneren, at de blågule ikke fik alle tre point med hjem til Vestegnen.

- Vi skal jo vinde sådan en kamp. Selv om vi desværre kommer hurtigt bagud på en af deres mange standardsituationer, hvor de smider alle deres store drenge ind i feltet. Derfra er det en kamp, hvor vi er mest på bolden og skal skabe kampen, imens de står dybt tilbage på deres egen banehalvdel og prøver at ramme os på en kontra. Det klarer vi egentlig meget fint, men desværre får vi en skade i det 75. minut, efter vi har brugt alle vores udskiftere, så vi spiller med en mand i undertal det sidste kvarter, og det tager klart pusten ud af vores slutspurt, sagde Frank Hjortebjerg efter kampen.
  
U17: Haderslev – Brøndby IF 1-1 (1-1)
1-0
1-1 Roni Arabaci

Startopstilling:

Mathias Kvistgaarden

Roni Arabaci – Oliver Edip – Victor Sørensen

Mikkel Eslund – Oscar Salling

Jakob Rasmussen – Filip Andersen – Tobias Lindhardt – Frederik Valdbjørn

Jonathan Frost Fischer

På bænken: Matin Saleh, Oliver Rytter, Andrew Osini

U15: Tilbage på sporet

For U15 gjaldt det om at vaske det grimme 4-0 nederlag fra sidste weekend af sig, da de søndag skulle op mod Farum BK. Og med en sejr på 5-2 var det lige præcis det, som de unge talenter gjorde. Cheftræner, John Ranum, var derfor også rigtig glad for sine spilleres præstation efter kampen.

- Jeg er meget tilfreds med drengene, specielt efter sidste weekends nederlag var det, som træner, dejligt at se deres reaktion. I hele ugen op til kampen har niveauet til træning været vanvittigt højt, så det var tydeligt, drengene gerne ville gøre det godt igen. I forhold til kampen kommer vi også ud med et sindssygt højt tempo og engagement, og scorer også tre mål indenfor de første 20 minutter. I anden halvleg får de reduceret, og får skubbet os lidt længere tilbage på banen, men jeg synes aldrig kampen er i fare, og vi har stadigvæk lige så mange chancer som dem.

U15: Farum BK – Brøndby IF 2-5
0-1 Christian Friedrich
0-2 Christian Friedrich
0-3 Youcef Mokdad
1-3
1-4 Oliver Lippert
2-4
2-5 Philip Näf

Startopstilling:

Christian Friedrich – Oliver Lippert

Noah Salling

Youcef Mokdad – Oliver Jeppe

Marinus Larsen

Louis Christoffersen – Hjalte Andersen – Alexander Vestergaard – Sebastian Brodersen

Lucas Ziegler

På bænken: Philip Näf, Hüseyin Tokat, Sami Orani

U14: Sejr over rivalerne
I sidste weekend gik U14 for første gang i 2018 fra banen uden en sejr. Det skulle der laves om på, da KB kom forbi Brøndby Stadion i lørdags.

- Det var en fed kamp. Vi spiller generelt bedre, når de hold vi møder, gerne vil lege med os, og det ville KB gerne. Kampen bølgede meget frem og tilbage, KB kom bedst fra start og pressede os de første 15 minutter, hvor de også skabte et par gode chancer. Men på en fejl af deres målmand kommer vi lidt overraskende foran 1-0, også er vi pludselig ovenpå, og den sidste del af halvlegen skaber vi flere store chancer og spiller rigtig flot. 
I starten af anden halvleg scorer vi til 2-0, men får herefter et gult kort, så vi er i undertal, og KB begynder at presse os tilbage igen. Herefter får de reduceret til 2-1, og har faktisk en stor chance til allersidst, som Lucas heldigvis redder, udtalte U14-cheftræner, Morten Corlin, efter kampen og fortsatte.

- Jeg tror at vores gode og konstante form i øjeblikket især skyldes vores kerne på holdet. Vi har et forsvar som er utroligt stabile i deres præstationer, og ikke giver mange chancer væk. Når så modstanderholdet endelig får en mulighed, står der en meget dygtig målmand som sidste skanse. Derudover er flere af vores kreative spillere virkelig begyndt at blomstre på det seneste, og det gør, at vi er svære at spille imod i øjeblikket.

U14: Brøndby IF – KB 2-1
1-0 Oscar Sejrup
2-0 Hugo Ryg
2-1

Startopstilling:

Philip Näf - Oscar Sejrup – Solomon Opoku

Kasper Larsen – Simon Blæsdahl

Deniz Arabaci

Hüseyin Teinat – Hjalte Andersen – Mikkel Fredsgaard – Hugo Ryg

Lucas Lange

På bænken: Jonas Krøll, Kasper Heerfordt, Benjamin Kold