14. MAJ 2018 kl. 09:10
Zorniger: Kan tage endnu et stort skridt

I aften kl.19:00 løber Brøndby IF og FC Midtjylland til tonerne af ”Jump” ind på Brøndby Stadion til et af sæsonens topbrag i Alka Superligaen. Med tre runder igen i fører Brøndby IF med tre point ned til FC Midtjylland på andenpladsen, og Brøndby Stadion har for lang tid siden meldt udsolgt til kampen. 

Med en pokaltitel i baggagen vil det derfor være et nærmest elektrisk Brøndby Stadion, spillerne løber på banen til, og den energi vil løfte holdet, fortæller cheftræner Alexander Zorniger.

- Torsdagens pokalfinalesejr har ikke blot givet vores fans en masse energi, som jeg er sikker på, man vil kunne mærke på Brøndby Stadion i aften, men det har også givet spillerne energi. FC Midtjylland er nummer to i ligaen, så det er endnu en svær kamp, og vi skal finde den rette balance, så vi bruger al den positive energi rigtigt.

- Vi har slået FC Midtjylland i såvel Alka Superligaen som i pokalturneringen, så vi har måske en række mentale plusser til morgendagens kamp. FC Midtjylland taler om, at de ikke har noget at miste i morgen aften, men jeg er sikker på, de ved, at de har meget at miste, hvis de taber point i aften. Vi er tre point foran dem og uanset resultatet i morgen aften, så vil vi stadig ligge nummer et, men vi ved også, at med en sejr, kan vi tage et meget stort skridt mod endnu en titel i denne sæson. 

Zorniger må undvære Simon Tibbling til opgøret. Den unge svensker sidder over med karantæne, men det bekymrer ikke cheftræneren.

- Vi har gode folk på alle positioner, og de står klar til at gøre en forskel. Det har de gjort hele foråret. Simon Tibbling sidder som sagt ude med karantæne, men vi har folk klar til at gå ind og levere på samme niveau.

- Det gælder også i forsvaret og i angrebet, og derfor har vi heller ikke været bange for at rotere i startelleveren gennem hele sæsonen. En af dem, som ser virkelig skarp ud p.t., er Kevin Mensah, og det giver os gode muligheder til kampen, at alle i truppen står parate.

Tror du på en sejr på 2-1 til Brøndby IF over FC Midtjylland, kan du hos Betfair få odds 8.00.

Kampen vises på 3+, hvor der er optakt fra kl. 17:00 og kickoff kl. 19:00.

Foto: Getty Images