12. MAJ 2018 kl. 12:00
Faninformation om udekampen i Horsens

På mandag gælder det den vigtige hjemmekamp mod FC Midtjylland, men allerede om fredagen går turen til Horsens for Brøndby-mandskabet. Med sig i ryggen har de mange tusinde Brøndby-fans, der også skal til CASA Arena, og her følger lidt praktisk information til dem, der tager turen til Jylland.

Intet fantog
Da kampen ligger lige op til pinsen, har DSB alle toge ude på skinnerne, og det har derfor ikke været muligt at indsætte ekstra fodboldtoge. Vi opfordrer derfor fans til at finde på alternativer til at komme til Horsens. Lejer man en bus, kan man kontakte vores SLO for at få en parkeringsplads uden for CASA Arena.

Fanzone i Horsens
I torsdags var der fanzone på Rådhuspladsen, og på fredag er den at finde i Horsens. Her vil en række barer efter aftale åbne kl. 13:00 og servere udenfor. Der er lavet aftale med Restaurant Wulff, Hemingway's og Zwei Grosse Bier Bar, og vi opfordrer som altid til, at folk respekterer disse steder. Efter kampen vil der ligeledes være åbent for Brøndby-fans.

Fanzonen vil ligge ved Mælketorvet, og på kortet nedenfor kan du se, hvor i Horsens du finder den.

Der vil blive stillet pissoirer op i fanzonen, og vi opfordrer selvfølgelig folk til at benytte disse.

Foto: Getty Images