10. MAJ 2018 kl. 18:55
Brøndby IF er pokalmestre

Der var lagt op til en festdag, da de blågule skulle møde Silkeborg IF i pokalfinalen, og det var også, hvad der blev leveret. Både på og udenfor banen.

Godt 20.000 Brøndby-fans havde varmet op til kampen i solen inde på Rådhuspladsen og var derfor allerede i højt humør, da kampen blev fløjtet i gang.

Begge hold startede dog lidt nervøst ud, men efter 10 minutters spil begyndte de blågule at overtage spillet mere og mere. Overtaget resulterede også i flere store, nogle kæmpe, chancer til Brøndby IF og især Teemu Pukki, men bolden ville bare ikke ind.

I stedet var det så Silkeborg IF, der kunne udnytte et øjebliks uopmærksomhed i Brøndby-forsvaret til at bringe sig foran 1-0. Et fuldstændigt uventet mål, men ikke desto mindre end realitet.

Heldigvis skulle der blot gå to minutter, før Benedikt Röcker efter et hjørnespark havde bragt orden i regnskabet igen.

Dermed troede man, at vi skulle gå til pause med et 1-1-resultat, men det ville Kamil WIlczek ikke være en del af. Efter endnu et hjørnespark til de blågule, steg han næsten "to meter" op i luften og stangede bolden ind bag Peter Friis til pauseresultatet 2-1.

I anden halvleg dalede tempoet i kampen en smule, men det var stadigvæk de blågule, som sad klart mest på spillet, men de fik aldrig rigtig spillet sig helt igennem til de rigtig farlige chancer.

Til sidst begyndte Silkeborg IF at satse lidt mere og havde faktisk muligheden for udligningen. Heldigvis misbrugte de chancen. I stedet kunne Kamil Wilczek lukke og slukke for kampen i tillægsminutterne, da han blev spillet helt fri foran Peter Friis mål.

Dermed sluttede finalen 3-1 til de blågule, og Brøndby IF kan derfor kalde sig pokalmestre for første gang i 10 år.