7. MAJ 2018 kl. 09:30
Björn Kopplin i sommertransfer til Brøndby IF

Til sommer kan Brøndby IF byde velkommen til den tyske back Björn Kopplin, der efter sæsonen skifter fra Hobro IK. Den 29-årige tysker har underskrevet en toårig kontrakt med Brøndby IF, og det er sportsdirektør Troels Bech særdeles tilfreds med.

- Vi glæder os over, at Björn bliver en del af truppen til sommer. Björn har gjort det rigtig godt i Hobro IK, hvor han det seneste års tid er blevet en profil for dem. Han har vist, at han holder et flot Superliga-niveau på begge backpladser, hvor han viser fine evner i at forsvare fremad og bidrager med en solid offensiv - begge dele er noget, som vi lægger stor vægt på i vores måde at spille på. Han er ligeledes begunstiget af at være lige god med begge ben, så det giver os forskellige muligheder.

Sportsdirektør Troels Bech fortæller, at den 29-årige tysker skifter til Brøndby IF på en fri transfer.

- Vi har sat os selv nogle meget klare økonomiske rammer i strategi 6.4, og det betyder, at vi vejer hver en krone og øre, der går ind og ud af klubben - også når det gælder transfers. Vi tager os derfor god tid og er meget grundige i de spillere, vi kigger på, og derfor glæder vi os over, at vi er lykkedes med at få en så ombejlet og erfaren spiller som Björn på en fri transfer. Nu ønsker vi Björn held og lykke med de resterende og afgørende kampe for Hobro IK, hvor han kommer til at spille en afgørende rolle, og så glæder vi os til at byde ham velkommen til Vestegnen, når den nye sæson begynder. 

Den alsidige back er ligeledes meget glad for skiftet fra Hobro IK til Brøndby IF.

- For mig er det den største klub i Danmark, så jeg er meget glad lige nu. Det er en stor mulighed, og jeg kender Zorniger fra at have fulgt med i tysk fodbold, ligesom jeg jo også har spillet mod Brøndby i ligaen. Og det er en spillestil, der passer perfekt til mig. Jeg presser højt, jeg er hurtig og kan spille både højre- og venstreback. Så jeg glæder mig virkelig til at lære den spillestil helt at kende, fortæller Kopplin, der inden skiftet har forhørt sig hos en tidligere Brøndby-spiller.

- Quincy Antipas har fortalt mig en masse godt om klubben, og jeg kan ikke vente med at spille med fansene i ryggen og være en del af denne klub.

Björn Kopplin har en fortid hos blandt andre Union Berlin og Bayern München, ligesom han tidligere har spillet mere end 30 ungdomslandskampe for Tyskland