Rønnow: Forbereder mig som jeg plejer

04.05.2018 13:45

Efter sommeren står den på tysk fodbold i Eintracht Frankfurt for Frederik Rønnow, der derfor træder på banen til sit sidste Derby – i hvert fald i den umiddelbare fremtid.

Men det er ikke noget, der holder Brøndby IF’s landsholdskeeper vågen om natten.

- Jeg tænker ikke over, det er mit sidste Derby. Jeg koncentrerer mig om, hvad der sker på banen. Jeg har været her i tre år, og det er vel nok mit 15. Derby. Jeg har været heldig at spille en masse kampe mod FC København, og det er de fedeste kampe herhjemme. Det er det, jeg tænker over. Fede kampe med fantastisk stemning.

- Jeg forbereder mig til kampen, som jeg plejer at forberede mig – også til en kamp mod FCK. Det handler om at gå ud og lever en god præstation. Vi ser selvfølgelig noget video, og ser deres angribere, og om der er nogle mønstre, lyder det fra Rønnow.

Der er fem kampe tilbage, der skal afvikles på bare 15 dage, men selv om sæsonafslutningen nærmer sig med hastige skridt, er det stadig næste kamp, der er fokuspunktet i truppen.

- Vi ved, at vi går ind i to uger nu, hvor vi skal brænde alt af. Men lige nu koncentrerer vi os kun omkring Derbyet. Vi vil altid gerne slå FC København, og vi har haft det godt mod dem i år. Det er et svært sted at spille, og vi ved, vi skal ramme vores topniveau for at vinde, men vi har så meget tro på tingene i øjeblikket, så jeg er sikker på, vi kan tage derind og skabe en god præstation.

- De her kampe er altid tætte, og det er små marginaler, der afgør dem. Det er nemmere at vinde, hvis man ikke inkasserer mål. Så skal vi kun score et i den anden ende, og vi er rigtigt skarpe offensivt for tiden, men det vigtigste for mig er, at vi scorer flere mål end de andre og vinder kampene. 

Hvis du tror på, at Rønnow kan holde målet rent på søndag, kan du hos Betfair få odds 5.00.

Der er kickoff i Telia Parken kl. 16:00 på søndag.

Foto: Getty Images