3-1 sejr til Brøndby IF

29.04.2018 20:00

Med et dejlig forårsvejr omkring Brøndby Stadion og to af de mest offensive hold i Alka Superligaen på banen var der på forhånd lagt op til et seværdigt opgør for de godt 20.000 tilskuere. Og igen i dag leverede de to hold varen.

Men modsat i sidste uge var det i dag FC Nordsjælland, der bragte sig foran. En ærgerlig fejl på midten af banen af Röcker gjorde, at Amon blev sendt i dybden, og herefter var han ikke til at fange igen. Dermed ikke den start Brøndby IF havde drømt om, men de blågule formåede alligevel at svare tilbage blot fire minutter efter. Og hvem andre end Kamil Wilczek, der dermed har scoret i fem kampe i træk. Noget som ingen Brøndby-spillere har gjort, siden Morten Duncan Rasmussen i 2007.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage med højt tempo og store chancer i begge ender. Dog virkede det som om, at FC Nordsjælland spillerne havde lidt mere energi end de blågule. Måske ikke så underligt efter det hårde program Drengene fra Vestegnen har haft de sidste par uger. Men det uafgjorte resultat holdt til pausen.

I anden halvleg fortsatte begge hold det høje niveau, og kampen så ud til at kunne tippe begge veje. Men igen dukkede formstærke Kamil Wilczek frem efter et hjørnespark, og pludselig havde Brøndby IF vendt endnu et truende nederlag til en føring.

Sejren kom endnu tættere på i det 68. minut, da Johan Larsson blev fældet i feltet, og dommeren fløjtede og pegede på pletten. Nu var det Pukkis tur til at komme på måltavlen. Finnen udnyttede stensikkert straffesparket og bragte dermed Brøndby IF foran 3-1.

Herfra overlod de blågule mere af initiativet til FC Nordsjælland,  men de formåede ikke at udnytte den ekstra tid på bolden, og derfor kunne de blågule fejre sejr nummer 30 over FC Nordsjælland ud af 50 mulige.

Næste kamp for de blågule er mod FC København i Telia Parken på søndag.