Zorniger: Spillerne tager enormt ansvar

26.04.2018 08:20

I aften spiller Brøndby IF pokalsemifinale på Brøndby Stadion mod FC Midtjylland, hvilket er en næsten identisk gentagelse af sidste års pokalsemifinale, hvor de to hold også mødtes, dog blev kampen spillet i Herning.

Cheftræner Zorniger forventer endnu en tæt kamp mellem de to hold.

- Hvis man ser bort fra den første kamp i sæsonen mod FC Midtjylland, hvor vi slår dem 4-0, så har vores kampe mod dem været meget tætte. For hver gang vi har slået dem, har FC Midtjylland jagtet sejren over os endnu mere, og jeg forventer derfor en meget intens kamp i aften. 

Selvom Brøndby IF for blot en uge siden slog midtjyderne i Herning med 3-2, så bliver det en kamp med sit helt eget liv, mener cheftræner Zorniger.

- Hver kamp har sit eget liv. Med hold på det her niveau, så er det altid dagsformen, der afgør, hvem der løber med sejren, og det gælder også i aften.

- Vi spillede tre vigtige kampe i sidste uge, og selvom det i sig selv selvfølgelig stiller krav til fysikken, så giver sejre altid et mentalt løft. Og nu har vi haft godt og vel fire dage fra kampen i Farum til kampen i aften, så vi glæder os og er klar. 

- Spillerne havde fri i tirsdags, men selvom de havde fri, og i og for sig kunne gøre hvad de ville, så var der mange af spillerne, der brugte fridagen på at tage ud på stadion, hvor de selvtrænede og restituerede med vores dygtige stab. Spillerne tager virkelig et enormt ansvar på deres egne skuldre, for de ønsker alle at være topklar til de sidste afgørende kampe i sæsonen.

Er du sæsonkortholder, så husk at der er gratis adgang til aftenens kamp, hvor der er kickoff kl.18:30. Hvis du ikke har sæsonkort, så kan du købe billet her.

Foto: Getty Images