23. APRIL 2018 kl. 15:05
Masterclass-Overblik: Svær weekend for talenterne

Igen var der henover weekenden masser af Masterclass-spillere i aktion. Fælles for de forskellige årgange var, at de alle var involverede i nogle meget tætte kampe, desværre kunne ikke alle holdene tage tre point med tilbage til Vestegnen. 

U17: Ærgerlig tilbagegang
Ugen var egentlig startet rigtig godt for U17-holdet, som i tirsdags slog Hvidovre 1-0, og dermed spillede sig i Pokalfinalen, hvor modstanderen enten hedder HB Køge eller FC Nordsjælland. Frank Hjortebjergs drenge formåede dog ikke at tage den gode stemning fra pokalsemifinalen og deres sidste kamp i Ligaen med ind mod HB Køge. Kampen endte med et 1-0 nederlag til Brøndby IF, og cheftræneren var da også skuffet efter kampen.

- Jeg synes ikke, vi gør det godt nok på stort set alle parameter. Vi er dårlige på nogle af de ting, som vi gerne vil være dygtige til, så det er bare uacceptabelt. Der er meget få spillere, som rammer et niveau, de selv vil være tilfredse med. Vi brænder godt nok et straffe, men over hele kampen, får vi skabt alt for få chancer i forhold til, hvor meget HB Køge overlader initiativet til os. Så uheldigvis endte det med et tilbageslag efter et par gode præstationer. Men vi har om et par dage en kamp mod FC Midtjylland, og der skal vi have rettet op på denne her præstation.

Brøndby IF’s U19-hold kvalificerede sig også til Pokalfinalen, da de også slog Hvidovre på udebane med 2-1. De møder Lyngby BK i finalen.

U17: HB-Køge – Brøndby IF 1-0 (1-0)

 

Muamer Brajanac

Jakob Rasmussen – Frederik Valdbjørn – Victor Sørensen

Andreas Pyndt Andersen – Laurids Brandt Ándersen

Filip Andersen - Elias Gärtig - Tobias Bergen - Matin Saleh

Jonathan Frost Fischer

Bænken: Roni Arabaci, Mathias Kvistgaard, Frederik Nørrestrand

U15: Vi fortjente at vinde

U15 var igen i aktion efter, at de havde siddet over i sidste weekend. Nu gjaldt det Roskilde, men en svær optakt og manglende skarphed foran mål gjorde, at John Ranums drenge ikke fik alle tre point med hjem.

- Vi fik desværre en dårlig optakt til kampen med flere pludselige sygdomme i truppen, så vi havde kun én markspiller samt vores andenmålmand på bænken, og da Cornelius bliver skadet efter 25 minutter, spiller vi jo reelt uden en bænk i de sidste 75. minutter. Det giver lidt forvirring på holdet, men vi går til pause efter en okay første halvleg, hvor Roskilde var fint med i kampen.

- I anden halvleg styrer vi det hele. Jeg tror, vi har 14 afslutninger inde i feltet, men vi kan bare ikke få scoret. Hvis man ser bort fra, at vi ikke kan score, hvilket selvfølgelig er en væsentlig del, spiller vi en rigtig flot halvleg, udtalte John Ranum efter kampen.

U15: Roskilde – Brøndby IF 0-0

Christian Friedrich - Albion Aliji

Youcef Mokdad

Salieu Drammeh - Oliver Jeppe

Marinus Larsen

Sebastian Brodersen - Alexander Vestergaard – Cornelius Allen - Oliver Lippert

Lucas Ziegler

Bænken: Victor Vasques, Mathias Nordskov

U14: Stærk anden halvleg

Også U14 havde i løbet af ugen været i aktion i pokalturneringen, her var det blevet til en sejr på 2-1 over Farum, som også var modstanderen i rækken blot tre dage efter deres opgør i pokalturneringen. Men selv om de to kampe endte med det samme slutresultat, så var der stor forskel på kampenes forløb, hvis man skal tro U14-cheftræner Morten Corlin.

- Modsat i onsdags i pokalen, og hvor vi var i fin kontrol igennem kampen, havde vi store problemer i lørdags. Vi var virkelig pressede. FCN ramte overliggeren to gange, og vi kunne ikke få vores spil til at fungere. Men syv-otte minutter inde i anden halvleg scorerede de et ret vildt selvmål. Derefter var det lidt som om, at gnisten blev taget lidt fra dem, og vi fik lidt mere plads spille på, og begyndte at lykkedes med vores gameplan. Lidt efter scorer vi et flot mål til 2-0, og lukker egentlig kampen der. De reducerer godt nok til 2-1 i tre minutters overtid, men det bliver ikke særligt spændende til slut.

- Vi kan være rigtig tilfredse med vores stoppere. FCN har meget svært ved at spille sig forbi dem, og bliver derfor nødt til at afslutte langt udefra. Derudover er det jo et kvalitetsstempel, at vi har en dårlig dag, men alligevel får hevet sejren hjem mod en stærk modstander. Det er sejr nummer 14 ud af 15 kampe, når man tæller træningskampe med, i 2018, og det er jo ikke helt tosset, udtalte den ubesejrede træner i 2018 efter kampen.

U14: Farum – Brøndby IF 1-2 (0-0)
0-1 Selvmål
0-2 Oscar Sejrup
1-2

Philip Näf – Simon Blæsdahl – Oscar Sejrup

Jonas Krøll – Kasper Herefordt

Deniz Arabeci

Hüseyin Tokat – Hjalte Andersen – Mikkel Fredsgaard – Hugo Ryg

Lucas Lange

Bænken: Kasper Larsen, Solomon Opoku, Benjamin Kold

U13: Tæt kamp sluttede med et ærgerligt nederlag

De yngste Masterclass-spillere skulle i weekenden forsøge at komme tilbage på vinderkurs efter nogle kampe i træk uden sejr. Men sådan skulle det ikke gå, for den tætte kamp mod Lyngby BK endte med at falde ud til de kongeblå, da de scorede det afgørende mål til allersidst. 

U13-cheftræneren, Azad Corlu, synes dog, at hans spillere kunne holde hovederne højt efter kampen.

- Jeg synes faktisk, at vi spiller en udmærket kamp. Jeg er selvfølgelig aldrig tilfreds, når vi taber, men resultatet kunne være tippet begge veje. I sidste ende blev drengene blev udfordret på et højt niveau, og det er det vigtigste.

- Jeg synes godt, vi kunne have fået noget mere med fra kampen, men vi er åbenbart ramt af lidt uheld i øjeblikket, som gør, at de scorer inde i tillægstiden.

U13: Lyngby BK – Brøndby IF 1-0 (0-0)

Benjamin Birkebæk – Diyar Avci – Benjamin Kold

Ludwig Vraa – Hector Vinsteen

Kean Tran

Matteo Grosso – Mikkel Durlev – Kian Sørensen – Mathias Jensen

Christian Rust

Bænken: Michael Opoku, Carl-Emil Pedersen, Ferdinand Erritzøe