Vigen: Skal nyde kampene

21.04.2018 08:40

Efter sejren over FC Midtjylland på MCH Arena er al fokus for trænere og spillere nu rettet mod søndagens opgave, der byder på en tur til Right to Dream Park i Farum og en udekamp mod FC Nordsjælland.

- FC Nordsjælland er teknisk dygtige, specielt på kunstgræsset på hjemmebane.

- Men det ændrer ikke på, at vi skal holde fokus på vores egen måde at gøre tingene på. Det har vi gjort hele sæsonen – også når vi er kommet bagud, og indtil videre har det vist sig at være ret fornuftigt, lyder det fra Lasse Vigen med en hentydning til de to comebacks mod senest FC Midtjylland og før det FC København.

Selv om kampene kommer hurtigt efter hinanden i Mesterskabsspillet og med pokalkampene som en bonus oven i, så gider midtbanespilleren ikke høre om trætte ben eller hoveder.

- Som fodboldspiller drømmer man om at være med i toppen, at spille med om mesterskaber og pokaler, og hvis man vil og gør det, så spiller man også flere kampe end de hold, der ikke er med helt fremme.

- Derfor skal man ikke klage over det. Man skal i stedet for nyde kampene, og give alt for sig selv, for holdet, for fansene og for klubben. Det gør vi hver eneste gang, vi går på banen, og det bliver ikke anderledes på søndag, understreger Lasse Vigen.

Kampen mod FC Nordsjælland bliver fløjtet i gang kl. 20:00, og du kan støtte Halimi og holdkammeraterne ved at købe billet her.

Foto: Getty Images