Billetsalget til Derby i Parken starter på lørdag

18.04.2018 11:25

Søndag den 6. maj klokken 16:00 bliver sæsonens sidste Derby fløjtet i gang, og de blågule gæster skal forsøge at hente den femte sejr ud af fem mulige. Det bliver som sædvanlig med stor støtte fra udebaneafsnittet, og Brøndby IF har modtaget de aftalte 2.500 billetter til udebaneafsnittet i Telia Parken, som bliver sat til salg i weekenden. 

Salget starter lørdag d. 21. april i tidsrummet kl. 12:00 – 14:00 via billetskuret bag Sydsiden. Vi åbner seks billetluger, hvoraf fire af lugerne er til sæsonkortholdere, og to er til almindeligt salg.

Sæsonkortholdere har forkøbsret, og der kan købes én billet per sæsonkort - du kan dog godt medbringe flere kort.
Som noget nyt har vi allokeret 20 % af billetterne til åbent salg. Disse billetter vil blive solgt samme dag, og man kan møde op og købe én billet pr. person. 

Eventuelt resterende billetter vil komme i frit salg i Brøndby Shoppen fra mandag den 23. april Det vil blive meldt ud her på siden, når der ikke er flere billetter tilbage.

Vær opmærksom på, at alle billetter til udebaneafsnittet skal påføres navn på billetindehaveren. Alle Brøndby-fans vil ved ankomst til Parken blive bedt om at vise fotoidentifikation, og navnet på billetten skal stemme overens med det medbragte billed-id.

En billet til udebaneafsnittet koster 185 kroner, og du behøver ikke at medbringe billed-id til lørdagens billetsalg. Medbring til gengæld gerne de navne, der skal skrives på billetten, på skrift. Så går ekspeditionen hurtigere.

Foto: Getty Images