12. APRIL 2018 kl. 15:31
Bech: Rønnow har gjort sig fortjent til et skifte

Når sidste runde i Alka Superligaen er spillet – på hjemmebane mod AaB den 21. maj, skal vi med stor sandsynlighed sige farvel til en af holdets store profiler gennem de sidste tre år. Vi er nemlig blevet enige med tyske Eintracht Frankfurt om en transfer af Frederik Rønnow, og nu mangler der blot, at Frederik Rønnow selv forhandler de personlige detaljer på plads med den tyske Bundesliga-klub. 

- Alle ved, at Frederik er en af de allerdygtigste målmænd i Danmark, og han er ligeså ambitiøs, som han er dygtig. Derfor er det kun naturligt, at han til sommer skal ud og prøve sig af på et højere niveau. Sammen med Frederik har vi derfor arbejdet på at finde den rigtige klub i en stærk liga, hvor han kan tage det næste skridt i sin karriere, og her har Eintracht Frankfurt vist sig som en god mulighed for Frederik. Frederik har igennem sine gode præstationer gennem tre sæsoner for Brøndby IF i den grad fortjent, at han nu banker på til at spille i Bundesligaen, fortæller sportsdirektør Troels Bech.

- Vi har stadig en sæson i Brøndby IF, som vi skal have gjort færdig, hvor vi har en række af afsindigt spændende kampe i Mesterskabsspillet. Her har Frederik en afgørende rolle, og med Frederiks vinderinstinkt, så er jeg er ikke i tvivl om, at han vil gå forrest i jagten efter tre point i hver kamp og dermed runde sæsonen af med at få Brøndby IF placeret så højt i tabellen som muligt – og da gerne i en pokalfinale igen.

- Med Eintracht Frankfurt på banen allerede nu, kan det give Frederik en vished om sin fremtid og dermed give ham ro til at fokusere på de sidste kampe i Alka Superligaen og det forestående VM, afslutter Troels Bech.

Frederik Rønnow skiftede fra AC Horsens til Brøndby IF i sommeren 2015, hvor han på Vestegnen kom ind og afløste Lukas Hradecky, som dengang skiftede til selvsamme Eintracht Frankfurt.

Foto: Getty Images