9. APRIL 2018 kl. 16:00
Masterclass overblik: En blandet fornøjelse

Efter en kort pause i påsken var der igen masser af Masterclass-årgange i aktion. Både U19, U17, U15 og U14 var i ilden, hvor det samlet set blev til to sejre og to nederlag. 

U19: God sejr

For U19-talenterne var det over en måned siden, at de sidst havde spillet en kamp i U19-Ligaen. Heldigvis havde pausen kun gjort spillerne endnu skarpere, og det gik i lørdags udover Vejle.

- Det var dejligt at komme i gang igen. Jeg synes, at vi spiller en rigtig god kamp, hvor vi faktisk styrer slagets gang fra start til slut. Man kunne virkelig mærke, at spillerne havde ventet længe på at spille en kamp i Ligaen igen.
Derudover formår vi at vinde på den ”rigtige måde”, altså vi lykkes med at spille vores egen spillestil, hvor vi presser højt og spiller bolden hurtigt fremad.

I startopstillingen hos U19 kunne man blandt andet finde Christian Enemark, Morten Frendrup og Filip Blazek, som alle har fået deres debut hos Superligatruppen

- Efter vi er skiftet til en diamant-formation på midtbanen, er vores spillestil begyndt at ligne superligatruppens endnu mere. Derfor er det også blevet lettere for spillere fra førsteholdstruppen at kunne træde ind på vores hold og hjælpe til. Det gælder selvfølgelig også den anden vej, når en U19-spiller kommer op til seniorerne, sagde Frederik Birk efter kampen. 

U19: Brøndby IF - Vejle 4-0 (2-0)
1-0 Jesper Lindstrøm
2-0 Magnus Warming
3-0 Mileta Rajovic
4-0 Agust Hlynsson

Startopstilling:

Magnus Warming - Mileta Rajovic

Agust Hlynsson

Morten Frendrup - Jesper Lindstrøm

Filip Blazek

Lucas Rejnhold - Frederik Tønsberg - Anton Hendriksen - Christian Enemark

Mads Hermansen

Bænken:  Ertugrul Teksen, August Frandsen, Peter Bjur

U17: Ikke godkendt

Det var også længe siden, at U17 sidst havde spillet en kamp i U17-Ligaen. Frank Hjortebjergs drenge havde dog brugt pausen på at tage til en stjernespækket turnering i Italien. Desværre kunne de ikke tage de gode takter fra Italien med hjem, da det i lørdags blev til et snævert nederlag til Vejle. Cheftræneren var derfor heller ikke tilfreds efter kampen.

- Det var en dårlig kamp. Vejle spiller bedre end os, og vinder fuldt fortjent. Vi var dårligere end Vejle på nogle af de ting, jeg vægter højt såsom vores presspil. I det hele taget gør vi os ikke nok umage, og vi spiller en passiv kamp, og efterlader for store rum mellem kæderne. De ting gør det samlet set meget svært at vinde fodboldkampe.

 - Men nu må vi kigge fremad mod næste kamp, hvor vi skal finde den store spand frem, og vaske tavlen helt ren og starte forfra.

Næste kamp for U17-mandskabet er mod Silkeborg på udebane.

U17: Brøndby IF - Vejle 1-2 (1-1) 
0-1
1-1 Jacob Rasmussen
1-2

Startopstilling: 
 

Matin Saleh - Muamer Brajanac - Mikkel Eslund

 Laurids Brandt Andersen

Andreas Pyndt Andersen - Frederik Nørrestrand 

Jacob Rasmussen - Elias Gärtig - Tobias Bergen - Victor Sørensen

Jonathan Frost Fischer

Bænken: Oscar Salling, Oliver Rytter, Roni Arabaci

U15: Svær kamp
U15 skulle i weekenden en tur til Frederiksberg for at møde lokalrivalerne fra FCK. Desværre blev det for John Ranums drenge til et nederlag i en kamp, som især var præget af en meget hård vind.

- Vi starter i medvinden, og styrer egentlig kampen, men vi får desværre ikke udnyttet spilovertaget til en scoring. Derimod scorer FCK på et fantastisk langskud kort før pausen.
I anden halvleg spiller vi i modvind, og vi får ikke rigtig vores spil til at flyde. FCK scorer så igen i det 58. minut, hvorefter vi bliver nødt til at satse, hvilket giver dem plads til at lave det sidste mål.

- Desværre synes jeg ikke rigtig, at resultatet på 3-0 afspejler kampen, og jeg tror, at vi på en anden dag godt kunne have fået point med tilbage, udtalte John Ranum efter kampen.

U15: FCK - Brøndby IF 3-0

Startopstilling: 

Christian Friedrich - Sami Orani

Albion Aliji

Frederik Valdbjørn - Oliver Jeppe

Marinus Larsen

Louis Christoffersen - Alexander Vestergaard - Filip Andersen - Hjalte Andersen

Lucas Ziegler

Udskiftere: Salieu Drammeh, Youcef Mokdad, Oliver Lippert

U14: Forsætter stimen
Anderledes godt gik det for U14, som også var taget til Frederiksberg for at møde KB. Igen spillede vinden en stor rolle i kampen, men for Morten Corlins tropper, havde den en mere positiv indflydelse.

- Det var en rigtig svær kamp, især på grund af vejret. I første halvleg har vi medvind og sidder rigtig godt på kampen, men har lidt svært at komme frem til de helt afgørende chancer, da bolden hele tiden bliver blæst udover baglinjen. Vi er så lidt heldige, da vi scorer direkte på hjørne, hvor vinden nærmest bærer bolden ind i målet.
I anden halvleg viser vi stor styrke i duellerne, og selv om vores spil aldrig sidder lige i skabet, presser vi dem godt, samtidig med at vi scorer på de muligheder vi får, sagde Morten Colin, der kan se sit hold toppe rækken med ni point efter tre kampe.

U14: KB - Brøndby IF 0-3
0-1 Hüseyin Tokat
0-2 Oscar Sejrup
0-3 Benjamin Kold
 

Philip Näf - Oscar Sejrup - Solomon Opoku

Jonas Krøll- Kasper Heerfordt

Deniz Arabaci

Victor Vazques – Mikkel Fredsgaard – Hugo Ryg – Hüseyin Tokat

Lucas Lange

Udskiftere: Kasper Larsen, Benjamin Kold, Jonas Nørrestrand

Hvis du vil følge Masterclass-talenterne endnu tættere, kan du finde deres Facebook her: