Zorniger: Stemningen var næsten elektrisk

08.04.2018 19:15

Brøndby IF tog imod AC Horsens søndag eftermiddag, og det blev til en sikker 5-1-sejr på Brøndby Stadion til de blågule. Cheftræner Alexander Zorniger var efter kampen tilfreds med resultatet - især var han tilfreds med at kunne give de mange tilskuere endnu en god oplevelse på et hjemmebanen.

- Vi spillede godt i dag, og det er tydeligt at se, at spillerne har masser af selvtillid efter over 20 kampe uden nederlag. Sejre og point på kontoen er selvforstærkende, så da vi hurtigt kommer foran, blev vi kun bedre. Ved pausen er vi foran 3-0, men i fodbold kan alt ske, så det var vigtigt for os, at vi gik ud til anden halvleg og fortsatte, hvor vi slap. Det lykkedes vi med, og man kunne se, hvordan spillerne nød at spille på et Brøndby Stadion, hvor stemningen næsten var elektrisk fra første til sidste fløjt. Vi spiller for at underholde, og det var dejligt at kunne give vores fans endnu en underholdende dag på stadion, fortalte Zorniger efter kampen.

Cheftræneren roste i høj grad den kollektive indsats som grundlaget for sejren, ligesom han bemærkede Teemu Pukkis flotte hattrick - men cheftræneren havde også mange roser til angrebskollegaen Kamil Wilczek.

- Teemu Pukki vil ganske fortjent løbe med meget omtale efter sit hattrick i dag, men for mig gjorde Kamil Wilczek endnu en gang et stor indtryk. Kamil spiller med stort fokus, og hans pres på AC Horsens målmand, der ledte til Teemus andet mål, er for mig essensen af det presspil, vi ønsker at praktisere. 

Næste kamp på Brøndby Stadion er allerede næste søndag, hvor FC København kommer forbi til Derby. Derbyet spilles kl.16:00, og med åbningen af den nye Familie Lounge er der nu endnu en grund til at tage hele familien med ind og se kampen - også for de alleryngste Brøndby-fans, som måske ikke har været til Derby før. Du kan købe billetter her.

Foto: Getty Images