Röcker vil bruge selvtilliden rigtigt

06.04.2018 13:06

Det har været en travl uge for spillertruppen i Brøndby IF, og på søndag snøres støvlerne igen, når AC Horsens kommer forbi Brøndby Stadion til anden kamp i Mesterskabsspillet.

Benedikt Röcker glæder sig til kampen og til igen at spille for fansene på hjemmebane.

- Vi glæder os til at spille hjemme foran vores egne fans og mærke deres energi, siger den tyske stopper, der allerede er fokuseret på søndagens kamp. 

- Vi ved, at AC Horsens spiller fodbold med en meget fysisk tilgang. Det skal vi selvfølgelig være opmærksomme på, men hvis vi spiller, som vi skal, så er vi også klar på de mange dueller, der vil komme. Og med den kvalitet, vi har med bolden på midtbanen og de offensive pladser, så vinder vi også på søndag.

Du kan hos Betfair på odds 2.20 på, at Brøndby IF vinder uden at indkassere mål mod AC Horsens.

Det er 24 kampe, siden Drengene fra Vestegnen sidst forlod banen som tabere, og det giver selvtillid i truppen, men Röcker vil også koncentrere sig om at bruge den selvtillid rigtigt.

- Det handler mere om den næste kamp og efter det den næste kamp. Selvfølgelig giver de mange kampe som ubesejrede os en masse selvtillid, men jeg tror, det er vigtigere for os kun at kigge fra kamp til kamp og bringe selvtilliden videre med os på den måde, understreger han.

Du kan købe billet til kampen mod AC Horsens her.

Der er kickoff på Brøndby Stadion kl. 16:00.

Foto: Getty Images