4. APRIL 2018 kl. 15:45
Wilczek: Alle kan bidrage med mål og assists

Da AaB i mandags blev besejret, kom Kamil Wilczek endnu engang på tavlen, men han var kun den ene af tre målscorere. Til de tre scoringer var der yderligere tre forskellige spillere bag oplægget, og det er med til at styrke effektiviteten på holdet, fortæller den polske målræv:

- Det er godt for holdet, og det gør os farligere. Vi er ikke i en situation, hvor vi kun har én spiller, der kan score, og hvor vi hele tiden skal lede efter ham på banen. Alle på holdet kan bidrage med mål og assists.

Der kommer mange kampe med deltagelse i både Mesterskabsspillet og DBU Pokalen, men det betyder ikke noget for Kamil Wilczek, der nyder det tætpakkede program.

- Det er sjovest at spille kampe, og det gør ikke noget, at vi har tre kampe på en uge, for vi har en bred trup. Alle spillere i truppen kan præstere og hjælpe os med at vinde enhver kamp.

- Jeg synes ikke, der er den store forskel på pokalturneringen og ligaen. Vi skal spille for at vinde og komme videre, og gør vi, som vi plejer og holder vores game plan, så vinder vi også i morgen, understreger Wilczek, der giver odds 9.00 hos Betfair, hvis han scorer to gange i morgen aften. 

Brøndby IF's nummer 20 har trods masser af selvtillid en sund respekt for modstanderen i kvartfinalen.

- SønderjyskE er et svært sted at spille, men vi har vist flere gange, at vi er gode nok til at vinde derovre.

- Vi skal ikke tænke på andet end at vinde. Om det er i den ene eller anden turnering, skal vi ikke fokusere på. Vi har tre kampe i denne uge, men det gælder hele tiden kun om at vinde den kamp, der er lige foran os.

Du kan se kampen live på 3+ fra kl. 18:30 i morgen.

Foto: Getty Images