4. APRIL 2018 kl. 15:24
Jan Kliment ude resten af sæsonen

I slutminutterne af kampen mod AaB i mandags, kom Jan Kliment voldsomt ind i en tackling med AaB's Jores Okore. Det gav et vrid i knæet på den tjekkiske angriber, der måtte hjælpes fra banen.

Efter kampen lød de første undersøgelser på et overrevet korsbånd, og den frygt er nu blevet bekræftet af en scanning. Scanningen viste også, at det inderste ledbånd, ligesom det forreste korsbånd, er revet over i venstre knæ.

Det betyder, at Jan Kliment skal gennem en operation, og forude venter en skadespause på et sted mellem seks og ni måneder, medmindre operationen viser yderligere skader i knæet.

- Alle i truppen og staben er kede af det på Jans vegne, og vi håber, at operationen og genoptræningen forløber uden problemer, så han kan komme tilbage på fodboldbanen hurtigst muligt, siger sportsdirektør Troels Bech.

Efter sin skade har Jan Kliment mærket det stærke fællesskab i Brøndby IF, og han er taknemmelig for opbakningen.

- Jeg har fået mange sms'er, beskeder på Instagram, Facebook og andre steder, og dem er jeg meget taknemmelig for. Den opbakning fra både fans, folk i klubben og spillere betyder rigtig meget for mig i en svær tid, lyder det fra angriberen.

Med skaden har Jan Kliment spillet sin sidste kamp i denne sæson.

Foto: Getty Images