30. MARTS 2018 kl. 10:00
Nørgaard: Det bliver en megafed oplevelse

Mesterskabsspillet skydes i gang kl. 18:00 mandag aften, når Brøndby IF skal en tur til Aalborg, hvor hjemmeholdet AaB venter. Gæsterne går ind til de sidste 10 kampe på en foreløbig førsteplads, og selvom holdet prøvede den nye Superliga-struktur sidste år, mener Christian Nørgaard, at det i år er en helt anden situation. 

- Vi går ind til Mesterskabsspillet med store forhåbninger, og vi har sat os selv i en rigtig god position. I forhold til sidste år, hvor vi lå lidt i ingenmandsland med mange point op til førstepladsen og mange point ned til tredjepladsen, har vi nu alt at spille for – både i ligaen og i pokalen. Så der er alt at spille for i hver eneste kamp, og det bliver en megafed oplevelse. 

- Mentalt skal vi sætte os op til det på en måde, vi ikke har prøvet før, men vi skal også huske på, at det altså stadig bare er fodbold. Vi skal gøre det, vi har gjort hele sæsonen, og som har fungeret så godt, fortæller Nørgaard.

Hos Betfair kan du få odds 4.20 på, at Brøndby vinder, og der scores 1 eller 2 mål i alt i kampen.

Sidste kamp mellem de to mandskaber ligger under to måneder tilbage. Her var Brøndby IF også på udebane, og til trods for et rødt kort efter en halv times spil, fik Nørgaard og holdkammeraterne et point med hjem. 

Og selvom det ikke blev til en sejr, mener Brøndby IF’s nummer 19, at de kan bruge den kamp til meget, inden det går løs igen på mandag.

- Vi kan bruge sidste kamp i den forstand, at vi gjorde en rigtig god figur, til trods for at vi var en mand mindre store dele af kampen. For os handler det om, at de ikke må få lov til at sætte deres gode individualister op, for vi har set, at de kan gøre ondt. Men ellers skal vi jo bare fokusere på vores eget spil, ligesom vi er lykkedes med så godt hele sæsonen.

Kampen kan ses på 3+ fra kl. 17:00 mandag, og på Twitter leverer Brøndby Live opdateringer fra opgøret.

Foto: Getty Images