26. MARTS 2018 kl. 14:35
Masterclass-overblik: To vigtige sejre

I en weekend uden kampe i Alka Superligaen er det godt, at Masterclass-talenterne kan holde den blågule fane højt.
Både U15 og U14 skulle i deres respektive kampe forsøge at bringe formen fra sidste weekend med videre til denne. Og selv om det ikke blev til lige så store sejre, så formåede begge hold at trække det længste strå i nogle tætte opgør.

U15: En fantastisk holdindsats

I lørdags tog Brøndby IF’s U15-hold imod et af årgangens bedste hold. Et FC Nordsjælland-mandskab som Masterclass-talenterne endda ikke havde slået i flere kampe. Men denne gang skulle det være anderledes. De blågule drenge kom ellers hurtigt bagud 2-0, men i stedet for falde sammen, stod holdet sammen og fik i sidste ende vendt det truende nederlag til en sejr.

- Vi bliver ved med at presse og kæmpe som et hold, og nogle minutter før pausen, er det også vores pres, som gør at vi får reduceret. I anden halvleg får vi et gult kort, der betyder, at vi skal spille med en mand i undertal i 10 minutter. Men igen bliver vi ved med at stresse dem, og får faktisk udlignet i undertal. Til slut scorer vi så sejrsmålet, hvilket understreger, hvor fantastisk en holdindsats hele kampen er. Jeg er utrolig stolt af drengene, og nu tager vi til Rotterdam med en stor selvtillid og optimisme, udtalte en glad John Ranum, som pga. sygdom havde overladt styretøjlerne til sin assistenttræner, Anders Sisten, men stadigvæk så kampen som tilskuer.

Henover påsken deltager U15-spillerne i en talentspækket turnering i Rotterdam, hvor de blandt andet møder West Ham, AZ Alkmaar og Club Brugge i den indledende pulje, men også storhold som PSG og Chelsea er på deltagerlisten. 

U15: Brøndby IF – FC Nordsjælland 3-2 (1-2)

0-1
0-2
1-2 Selvmål
2-2 Filip Andersen
3-2 Christian Friedrich

Christian Friedrich – Oliver Lippert

Youcef Mokdad

Albion Aliji - Oliver Jeppe

Marinus Larsen

Filip Andersen - Alexander Vestergaard – Cornelius Allen - Frederik Valdbjørn

Mathias Nielsen

Udskiftere: Salieu Drammeh, Noah Salling, Sami Orani

U14: Rigtig god sejr

Efter en overbevisende start på forårssæsonen skulle Morten Corlins drenge, ligesom U15-holdet, også op imod et af årgangens bedste hold, Lyngby Boldklub. Og ligesom årgangen over, blev det en tæt kamp, hvor de blågule kom bagud fra start, men fik kæmpet sig tilbage i opgøret. Cheftræneren var derfor også stolt, da brondby.com fangede ham efter kampen.

- Vi starter med en vanvittig første halvleg, hvor der bliver spillet et hæsblæsende tempo. Vores drenge bliver meget stressede, og derfor er det fair nok, at Lyngby fører ved pausen. Vi prøver at justere det lidt i pausen, men starter alligevel virkelig dårligt i anden halvleg og er heldige med, at vi ikke kommer bagud 2-0.

- Men lidt ud af ingenting får vi scoret til 1-1 på en kontra, og derefter virker det til, at vi har mere luft end dem. Derfor begynder vi at kunne løbe lidt fra dem, og vi får scoret til 2-1 og 3-1. Derefter bliver de nødt til at presse de sidste minutter og får reduceret til 3-2, men vi holder dem fra udligningen.

- Generelt savnede jeg lidt mere ro på bolden, men Lyngby er et godt hold, og tempoet var som sagt meget højt, så det var forståeligt nok. I sidste ende er det bare en super fed sej, og den anden i streg, udtalte Morten Corlin, som nu kan holde påske i ro og fred, da U14-holdet først skal i aktion igen om 12 dage.

U14: Brøndby IF – Lyngby Boldklub 3-2
0-1
1-1 Simon Blæsdahl
2-1 Philip Näf
3-1 Philip Näf
3-2

Philip Näf - Oscar Sejrup – Kasper Larsen

Jonas Krøll- Simon Blæsdahl

Deniz Arabaci

Hugo Ryg – Mikkel Fredsgaard – Hjalte Andersen – Hüseyin Tokat

Lucas Lange

Udskiftere: Solomon Opoku, Jonas Nørrestrand

Træningskampe

U13: Brøndby IF – LSF 5-0

Da U13 ikke skulle spille tuneringskamp i weekenden, stod den i stedet på en træningskamp mod Ledøje Smørum Fodbold, der normalt spiller en række under de blågule. Det blev en overkommelig opgave, og cheftræner Azad Corlu var især glad for de offensive takter i kampen.

- Det er klart, at når vi vinder så stort, så er det mest det offensive, der bliver kigget på – og det var det også en god kamp, hvor vi fik øvet mange af vores idéer i angrebet.