Udebanebilletter sat til salg

21.03.2018 10:10

Når Mesterskabsspillet sparkes i gang for Brøndby IF’s vedkommende, bliver det med en kamp på udebane mod Aalborg den 2. april. De billetter er allerede sat til salg, og vi opfordrer til at man køber hurtigst muligt, så man ikke risikerer at gå forgæves til det udvidede udebaneafsnit.

Hold øje med frigivelse af billetter til andre kampe end Aalborg på de respektive klubbers billetsalg. Links er nedenfor.

Nedenfor er info og links til billetsalg og informationer til udebanefans til de fem kampe på udebane i Mesterskabsspillet.

Kamp: FC Midtjylland – Brøndby IF
Stadion: MCH Arena
Spilletid: Den 19. april kl. 20:00
Udsolgt

Kamp: FC Nordsjælland – Brøndby IF
Stadion: Right to Dream Park
Spilletid: Den 22. april kl. 20:00
Køb billet her 
Få informationer om Right to Dream Park for udebanefans her

Udebaneafsnittene (B-tribunen) har plads til 2.500 personer, men vi får også samlet 1.100 pladser på C1 og C2 - Brøndby-familieafsnit, altså i alt 3.600 pladser dedikeret Brøndby-fans. Der vil blive indsat særtog på B-linjen til Brøndby-fans. Tider forventes offentliggjort i start-april. Endvidere laver Brøndby Support bustur fra Hytten.

Kamp: FC København – Brøndby IF
Stadion: Telia Parken
Spilletid: Den 6. maj kl. 18:00

Den gældende fanaftale betyder, at udebaneafsnittet indeholder 2.500 pladser, og de vil blive sat til salg senest 15 dage før. Info følger på brondby.com, hvor sæsonkortholdere vil have forkøbsret ved fysisk fremmøde. Eventuel resterende billetter vil blive solgt i åbent salg efterfølgende. Der vil blive indsat særtoge mellem S-togstationer på Vestegnen og Svanemøllen station.

Kamp: AC Horsens – Brøndby IF
Stadion: CASA Arena
Spilletid: Den 18. maj (kickoff TBA)
Køb billet her
Få informationer om CASA  Arena for udebanefans her

AC Horsens har været ekstra gæstfrie til dette opgør, og gjort hele Nordtribunen på Casa Arena til et stort udebaneafsnit. Det vil sige, at alle 4.800 pladser bliver gjort tilgængelige for de Brøndby-fans, som har lyst til at støtte de blågule. Vi takker AC Horsens for den store gæstfrihed. 

Foto: Getty Images