20. MARTS 2018 kl. 11:00
Masterclass-overblik: Tre kampe, tre sejre

Selv om U19 og U17 holdt friweekend fra turneringen, var der alligevel masser af Masterclass-talenter i aktion. Både U15, U14 og U13 sparkede deres turnering i gang med manér, da alle tre mandskaber gik fra banen med en sejr.

U15: En god start
I søndags skulle Brøndby IF's U15-hold forsøge at sparke deres nye sæson i gang mod et formstærkt hold fra Lyngby Boldklub. Det blev en velspillet åbner for John Ranums drenge, der kunne vende tilbage til Vestengen med en 4-0-sejr. Og cheftræneren havde da heller ikke noget negativt at fortælle efter kampen. 

- Vi gik spændt ind til kampen, da vi havde haft flere gode træningskampe mod U17-hold i opstarten, og nu skulle vi se, om vi kunne opretholde vores høje niveau mod et stærkt U15-hold, som vi altid har haft problemer mod.
Og der må jeg sige, at jeg sjældent har set en så flot og sammenhængede præstation. I hele kampen løb alle for hinanden, alle kendte deres roller, og vi satte et teknisk Lyngby-mandskab under hårdt pres. Alt i alt giver det et flot samlet Brøndby-udtryk, og det er jeg meget tilfreds med, sagde en glad John Ranum efter kampen. 

U15: Lyngby Boldklub - Brøndby IF 0-4 (0-2) 
0-1 Christian Friedrich
0-2 Salieu Drammeh
0-3 Oliver Jeppe
0-4 Noah Salling

Startopstilling

 

Christian Friedrich - Victor Vasquez

Youcef Mokdad

Albion Aliji - Oliver Jeppe

Marinus Larsen

Louis Christoffersen - Cornelius Allen - Alexander Vestergaard - Filip Andersen 

Lucas Ziegler

Udskiftere: Salieu Drammeh, Noah Salling, Oliver Lippert

U14: Storsejr over HB Køge
I et heftigt blæsevejr startede Morten Colins tropper deres forårssæson mod HB Køge. Men det uvenlige fodboldvejr lod ikke til at påvirke de unge talenter. Det blev nemlig til en storsejr på hele 6-0 til de unge Brøndby-talenter. Derfor var cheftræneren også meget tilfreds efter kampen.

- I starten påvirker blæsten egentlig begge hold en del, hvilket man blandt andet kunne se på det rodede spil og de mange fejlafleveringer. Men når det er sagt, så var vi bedst - specielt i anden halvleg, hvor vi får lidt mere plads at spille på, eftersom HB Køge skulle op og jagte en reducering. Jeg kan jo kun være tilfreds med vores angreb, når vi laver seks mål. Især vores angriber Oscar Sejrup, som også har lavet mange mål i træningskampene, laver i dag hattrick, og det er jo rigtig fedt. Derudover kommer indskifterne også ind og præsterer meget flot, hvilket også viser en rigtig god indstilling. Så alt i alt er jeg meget tilfreds, sagde Morten Corlin, som nu kan se frem mod næstes weekends opgør mod Lyngby BK.

U14: HB Køge - Brøndby IF 0-6 (0-2)
0-1 Mikkel Fredsgaard
0-2 Oscar Sejrup
0-3 Oscar Sejrup
0-4 Kasper Larsen
0-5 Oscar Sejrup
0-6 Benjamin Kolel  

Startopstilling

Simon Blæsdahl - Oscar Sejrup - Philip Näf

Jonas Krøll- Solomon Opoku

Deniz Arabaci

Hugo Ryg – Mikkel Fredsgaard – Hjalte Andersen – Hüseyin Tokat

Lucas Lange

Udskiftere: Kasper Larsen, Benjamin Kolel

U13: Godkent præstation
Selv om de ikke lavede helt så mange mål som U14-holdet, var det alligevel en godkendt indsats af de yngste Masterclass-talenter, da de også vendte hjem fra Herfølge med en sejr. Cheftræner Azad Corlu var derfor nogenlunde tilfreds efter kampen, men mente alligevel, at hans drenge måske lod sig påvirke en anelse for meget af forholdene.

- Det var meget koldt, det blæste helt vildt, og det gik måske ud over drengenes koncentrationsevne. Der var i hvert fald mange fejlaflveringer og misbrugte chancer fra vores side gennem hele opgøret. Men jeg synes stadigvæk, vi spiller en okay kamp, hvor vi holder dem fra de store chancer samtidig med, at vi skaber 12-15 chancer, hvor vi i hvert fald skal score på syv af dem. Men det er godkendt, og nu er vi i gang, og så kigger vi frem mod næste kamp.

U13: Herfølge BK - Brøndby IF 0-2 (0-1)
0-1 Diyar Avci
0-2 Benjamin Tabrizi

Startopstilling

Benjamin Tabrizi – Diyar Avci – Michael Opoku

Mikkel Durlev

Ludwig Vraa – Carl-Emil Pedersen

Malte - Kian Sørensen – Kean Tran – Matteo Grosso

Aksel Røntved

Bænken: Lucas Sykos, Mathias Jensen