AC glæder sig til at spille på Brøndby Stadion

19.03.2018 14:14

På torsdag tager Åge Hareide og landsholdet hul på forberedelserne frem mod VM-slutrunden i Rusland til sommer, når VM-deltagerne fra Panama kigger forbi Brøndby Stadion, hvor de to hold spiller kl. 20:00.

Du kan købe billet til kampen mod Panama her.

Med i den danske trup er Chelseas Andreas Christensen. AC, som han kaldes, havde sin fodboldopvækst i Brøndby IF, hvor hans far Sten har spillet og til daglig er målmandstræner for Superliga-holdet. Og Sten Christensen glæder sig til at se sin søn spille landskamp på Brøndby Stadion.

- Det er altid noget specielt at se sin søn spille landskamp, men det er endnu mere specielt, når det er i Brøndby, og det ved jeg, det også er for Andreas. Han glæder sig altid til at komme tilbage til Brøndby Stadion.

- Jeg er ekstremt stolt over, at Andreas er nået dertil, hvor han er nået. Og at se ham spille på det stadion, hvor han havde håbet at få sin voksendebut, gør det bare endnu bedre. Han drømte om at få debut foran Sydsiden, men så fik han chancen for at tage af sted som 16-årig. Men han har sagt flere gange, at debut foran Sydsiden var noget, han gerne ville have haft med, fortæller Sten Christensen.

Nu kommer AC så til at spille på Brøndby Stadion på torsdag mod Panama, og du kan vinde hans trøje fra kampen. På stadion afholder DBU nemlig en konkurrence om tre spillertrøjer, og de er alle sammen fra spillere med Brøndby-baggrund. Den ene er som sagt Andreas Christensens, men også Frederik Rønnows og Riza Durmisis trøjer kan man være heldig at vinde.

Du kan deltage i konkurrencen her.

Foto: Getty Images