Wilczek inden Hobro-kamp: Vi vil vinde

16.03.2018 15:25

Hobro IK er gæsterne, når der kl. 17:00 på søndag bliver fløjtet op til den sidste kamp i Alka Superligaens grundspil. Gæsterne kan med en sejr få billet til Mesterskabsspillet, men for Brøndby IF handler det om at fortsætte den imponerende form på hjemmebane, hvor det endnu ikke er blevet til nederlag i sæsonen.

Og en af dem, der skal hjælpe med at fortsætte den form, er Kamil Wilczek, som selv er kommet godt fra start i fortåret, hvor det er blevet til fire fuldtræffere i de første syv kampe.

- Jeg synes, det er meget vigtigt, at vi vinder kampen. Jeg synes, vi har en god selvtillid i øjeblikket, og det skal vi vise på søndag.

- Jeg er meget glad for tiden. Træneren gav mig chancen i første kamp, og jeg har prøvet at udnytte den og samtidig hjælpe holdet med at vinde hver kamp, fortæller den polske angriber.

Fansene på Brøndby Stadion har været vant til mange mål i sæsonen, hvor de er blevet forkælet med over tre mål i snit, og hvis det blågule hjemmehold kan score tre eller flere mål på søndag, er der odds 2.10 at hente på betfair. Og også Wilczek forventer endnu en underholdende kamp på søndag.

- Næsten alle kampe, vi spiller, er gode. Jeg tror, at alle hold forbereder sig lidt mere, når de skal møde os, så jeg skal være helt klar, og så håber jeg, at vi vinder kampen. 

Har du endnu ikke købt billet til kampen, kan det gøres her.

Foto: Getty Images