Masser af aktiviteter på søndag

15.03.2018 13:00

Nu er der ikke mange dage til, at grundspillet i Alka Superligaen skal afsluttes. Det sker nemlig på søndag, når Brøndby IF møder Hobro i en kamp, hvor begge hold kun vil være tilfredse med alle tre point.

Opgøret bliver sparket i gang kl. 17:00, og der vil som altid være forskellige aktiviteter og underholdning på stadion før, under og efter kampen.

Mød Martin Retov i Ebbe Skovdahl Fan Lounge før kampen
På søndag åbner Ebbe Skovdahl Fan Lounge kl 13:00. Grillen er klar kl 14:00, hvor der bliver tilberedt grillpølser og flæskestegssandwich.
Baren kan nu tilbyde den populære Grimbergen øl på fad, ligesom der også er kommet nye, lækre snacks fra Taffel, der kan købes i baren.

Kl 15:00 kigger assistenttræner Martin Retov forbi fan loungen, hvor han fortæller lidt om forberedelserne til kampen mod Hobro og hvilke taktiske overvejelser, der ligger forud for kampen.

Husk, at der som altid vil være åbent i Ebbe Skovdahl Fan Loungen inden og efter kampen for alle. Og at der under kampen og i pausen vil være mulighed for at benytte loungen, hvis man er sæsonkortholder på Loxam-tribunen.
D
u skal fremvise dit sæsonkort ved indgangen til loungen, hvis du benytter loungen under kampen.

Balloner og tifo på familietribunen
Før og under kampen mod Hobro er der også underholning til familierne på Familieafsnittet i Blok 6 på Loxam-tribunen.
Vi tilbyder som sædvanlig en familiebillet til barn + voksen for kun 100 kr. Derudover er  der følgende program for børnene:

15:30-17:00 Balloner til børn i familieafsnittet ved ankomst.
16:00-16:30 Vores maskot Nanok kigger forbi og hilser på børnene.
17:00 Kick-off: Familietifo.

J. Jensen tribunen
17:45 Pause: Maskotten Nanok kigger forbi og hilser på de gæster, der er på J.Jensen tribunen.

Foto: Getty Images