Fisker: Det er lidt specielt

15.03.2018 15:35

På søndag slutter Alka Superligaens grundspil. For Brøndby IF er modstanderen Hobro IK, som i øjeblikket befinder sig på en syvendeplads, men med en sejr kan holdet kvalificere sig til Mesterskabsspillet.

For én spiller i Brøndby-truppen har kampen også en ekstra betydning. Kasper Fisker har nemlig en fortid i netop Hobro IK, men han mener ikke selv, at det påvirker ham mere. 

- Nu har jeg efterhånden spillet mod Hobro en del gange, siden jeg skiftede for fire år siden. Men samtidig har jeg en del venner både på og omkring holdet, så det er altid lidt specielt. Men jeg har prøvet det nok gange til at vide, at det kun handler om at vinde uanset, hvem modstanderen er, fortæller Brøndby IF's midtbaneslider, der glæder sig til søndagens kamp, hvor begge mandskaber har masser at spille for. 

- Jeg tror altid, at dem vi møder, rigtig gerne vil slå Brøndby IF. Men det giver noget ekstra, at det er en slags finalerunde. Hobro kommer jo til Brøndby med alt at vinde og næsten intet at tabe, så vi skal være opmærksomme på, at de kommer med en kæmpe stor energi.

Målscoreren fra Herning har dog ikke kun fokus på, hvad Hobro kommer med. Først og fremmest koncentrerer de blågule sig om deres eget spil.

- Vi skal fokusere på det, vi kan og er dygtige til. Hvis de kommer med meget energi, skal vi bare komme med endnu mere, fordi det ved vi, at vi kan. Især her på hjemmebane med vores fans i ryggen. Vi ved, at vi scorer mål på hjemmebane, og skulle vi komme bagud, er vi stærke nok til at komme tilbage i kampene. Men det er ikke kun mål, det handler om. Jeg vil være også være glad for en 1-0 sejr, fortæller Fisker.

Du finder billetter til det spændende opgør her.

Foto: Getty Images