13. MARTS 2018 kl. 09:52
Stor fanzone til landskampen på Brøndby Stadion

Når landsholdet tager hul på forberedelserne til VM-slutrunden i Rusland til sommer, bliver det som bekendt på Brøndby Stadion. VM-deltagerne fra Panama er modstanderne torsdag den 22. marts, og som Brøndby-fan er det alle tiders chance for at give landholdets spillere med Brøndby-baggrund og resten af truppen det bedst mulige afsæt frem mod sommerens slutrunde.

Billetpriserne starter fra bare 100 kr. og der er selvfølgelig også åbent på Sydsiden nedre.

Inden kampen er der på parkeringspladsen foran Brøndby Stadion en kæmpe fanzone, hvor der blandt andet er muligt at få malet ansigtet i rød-hvide farver, driblebane så man kan teste sine evner med bolden, der et speed cage så man kan se, hvor hårdt man kan sparke til en bold, panna-bane og bordfodbold i størrelse xl.

Der kommer hummel trucks i fanzonen, hvor der også er mulighed for at købe lidt at drikke og spise sig mæt i den gode mad fra de opstillede food trucks og hygge sig sammen med masser af andre fodboldfans op til kampen.

Fanzonen åbner allerede kl. 17:00 og lukker 19:30 – altså en halv time inden kampstart, så alle kan nå ind på plads. 

Foto: Getty Images