11. MARTS 2018 kl. 21:35
Wilczek: Vi vidste godt, at det ville blive hårdt

Kamil Wilczek scorede i dag sit femte sæsonmål i Alka Superligaen, da han efter et forrygende opspil sparkede bolden ind til 1-0. Desværre endte målet med kun at række til et uafgjort resultat i Horsens. Kamil var efter kampen derfor også skuffet over, at de blågule ikke kunne hive alle tre point hjem til Vestegnen i dag. 

-  Vi er selvfølgelig skuffede over, at vi ikke hiver sejren hjem. Når det er sagt, så er det et svært sted at spille, og kampen i dag blev meget fysisk, hvilket måske er mere til Horsens fordel. 

- Det er selvfølgelig altid dejligt at score, selv om jeg gerne ville have sikret os tre point i stedet for kun et. Men vi ligger stadigvæk nummer et, så nu skal vi bare se frem mod de næste kampe, udtalte den polske angriber kort efter kampen. 

Brøndby IF var ikke det eneste tophold i aktion i dag, da FC Midtjylland og FC Nordsjælland tidligere på eftermiddagen havde mødt hinanden. Men ifølge Kamil havde det ikke nogen betydning for kampen, da Brøndby-spillerne ikke fokuserer på andre hold end dem selv. 

- Vi har kun fokus på os selv og vores egne kampe. Så må vi se på, hvor vi er i tabellen, når sæsonen er færdig. 

Næste kamp for de blågule er på søndag, når Hobro gæster Brøndby Stadion. Du kan finde din billet til kampen her

Foto: Getty Images