Zorniger: Vi må ikke blive utålmodige

10.03.2018 08:00

AC Horsens er modstanderen for Brøndby IF i Alka Superligaens 25. runde. Kampen spilles kl.18:00 på CASA Arena i Horsens, og det er absolut ikke en nem modstander, hvis man spørger de blågules cheftræner Alexander Zorniger.

- Alle ved, hvordan AC Horsens spiller. De har et godt hold med en tydelig spilleplan, hvor de vil ind og vinde hovedstødsduellerne og så blive farlige på andenboldene, og det gør de godt. Sidste år havde FC København det højeste hold i Alka Superligaen, og i denne sæson er det AC Horsens, der dominerer luftrummet. Vi skal derfor være meget opmærksomme på det pres, de kommer med i luften, men det ændrer ikke ved vores måde at spille på, fortæller Zorniger, der heller ikke har tænkt sig at ændre spillestil på grund af vejret eller underlaget. 

- Der er meget snak om banernes beskaffenhed på denne tid af året, men det er ikke noget, vi fokuserer på. Vi fokuserer kun på de ting, vi kan gøre noget ved, og her er vejret ikke en faktor. Som fodboldspiller i Alka Superligaen skal man være forberedt på, at banerne på denne tid af året ikke altid er optimale. Alle spillerne i truppen har prøvet at spille på sådanne svære underlag før, så de ved, hvordan de skal håndtere det. Man må acceptere, at man på denne tid af året kan lave nemme, tekniske fejl, som man ikke ville lave på en god sommerbane. Men det giver også muligheder, da tilfældighederne også kan gå vores vej og give os en chance ud af ingenting, fordi bolden tager et forkert opspring for modstanderen. Så vi skal være på tæerne og gribe de tilfældige chancer når de kommer.

Må ikke blive for utålmodige
AC Horsens har vundet fire kampe på CASA Arena og kun tabt en enkelt. Med en sejr kan AC Horsens spille sig tættere på Mesterskabsspillet i Alka Superligaen, mens en sejr til Brøndby IF betyder, at de blågule kan fortsætte den gode række resultater, Drengene fra Vestegnen har haft på det seneste, hvor det er blevet til fem sejre og en enkelt uafgjort.

- For os er det endnu en kamp i en række af vigtige kampe. Vi har spillet på et højt niveau i de seneste mange kampe, og vi skal fortsætte vores gode spil, for vi ved, det bliver svært at vinde på CASA Arena. Vi vandt i Herning, som også er en svær udebane, og selvom det bliver en svær kamp i Horsens, så må vi ikke blive utålmodige i vores jagt på tre point.

Har du tænkt dig at støtte de blågule på CASA Arena i morgen, så kan du købe billet her.

Har du ikke mulighed for at tage på stadion, så kan kampen ses kl.18:00 på 3+, hvor der er optakt fra kl.17:00, ligesom Brøndby Live opdaterer gennem hele opgøret på Twitter.

Foto: Getty Images