Rønnow: Landskamp på Brøndby Stadion er noget specielt

09.03.2018 16:20

- Der er en positiv stemning omkring landsholdet og har været det i et stykke tid nu, så jeg håber, der kommer rigtig mange på Brøndby Stadion og hjælper med at give os det bedst mulige afsæt frem mod VM i Rusland, siger Frederik Rønnow om den kommende landskamp mod Panama.

Han ved godt, at Panama ikke er en kendt modstander for mange danskere, men de er en VM-nation, og selv om det er en træningskamp, så er det en vigtig kamp i forberedelserne frem til sommerens slutrunde. Specielt når kampen spilles på Brøndby Stadion, hvor man kan sige, at Frederik Rønnow kommer til at være på hjemme-hjemmebane.

- Selvfølgelig er det noget specielt at spille landskamp på Brøndby Stadion. Jeg prøvede det i sommer mod Tyskland, og det er en kæmpe oplevelse.

- Der er god intensitet på Brøndby Stadion og til vores kampe med Brøndby IF. Det er der også med landsholdet, men kan man tage noget af stemningen fra Brøndby-kampene og lægge det oven i landsholdsstemningen, kan det blive rigtig godt.

- Derfor håber jeg også, at der kommer så mange Brøndby-fans som muligt, og bakker os op og giver os det bedst mulige afsæt inden VM. Det ved jeg mange af de andre spillere på landsholdet med Brøndby-baggrund også håber på, siger Rønnow.

Du kan købe din billet til landskampen mod Panama her fra priser på bare 100 kroner.

Kom og støt landsholdet, de nuværende og gamle Brøndby-spillere og vær med til at give landsholdet den bedst mulige opbakning op til VM.

Foto: Getty Images