Nørgaard om AC Horsens: En af de sværeste opgaver

08.03.2018 16:40

På søndag venter en tur til Horsens, hvor Drengene fra Vestegnen skal forsøge at hente fjerde sejr i træk. Og der er fuld fokus på kampen i truppen, og alle er klar over, at en udekamp mod AC Horsens langt fra er en walk-over.

- Det er en rigtig svær kamp mod et hold, der har været gode til at gøre det svært for modstanderne med deres fysik og rigtig, rigtig skarpe dødbolde. Vi vil gerne sætte os på det hurtigst muligt og få en god start på kampen. Det synes jeg, vi har været gode til i denne sæson, siger Christian Nørgaard, der i skrivende stund kan se Betfair give pengene 2.62 igen, hvis Brøndby IF fører efter 30 minutter af kampen.

- Det er vigtigt, at vi er der fra start i det fysiske aspekt. Vi skal prøve at få spillet over på vores præmisser og ikke gå med på deres fysiske spil.

- Hvis vi kan få presset dem højt nok og få stresset dem på deres lange bolde, så kommer der ikke så meget præcision i, og så bliver det svært for dem at få sat deres spil, så de ligger godt til os, hvis vi kan få sat vores ting ordentligt sammen, siger Brøndby IF’s nummer 19, der drager en parallel til kampen på MCH Arena i sidste uge. 

- Vi så mod FC Midtjylland, at i de perioder hvor vi spiller vores eget spil mod et fysisk stærkt hold, kan vi gøre det svært for dem, og vi skal gøre det samme mod Horsens.

AC Horsens spiller med om at komme med i Mesterskabsspillet, så det bliver et tændt hjemmehold, der venter på CASA Arena.

- Alle har noget at spille for. Det er en svær liga i år, og det har været nogle svære kampe indtil videre, men vi har løst dem rigtig godt, og nu skal vi så også løse en af de sværeste opgaver, der er ude mod AC Horsens.

Du kan købe billet til det udvidede udebaneafsnit her.

Foto: Getty Images