Fisker: Det man glæder sig til som fodboldspiller

03.03.2018 09:35

Brøndby IF hentede tre vigtige point i Herning, da FC Midtjylland blev besejret 1-0. målet blev sat ind af Kasper Fisker i første halvleg, og han kan nu sammen med holdkammeraterne vende blikket mod næste opgave, der er allerede i morgen, hvor OB kommer på besøg på Brøndby Stadion.

Og Kasper Fisker nyder det tætpakkede program, hvor kampene kommer som perler på en snor.

- Lige nu går det stærkt, og det er sjovt, når vi har de her hverdagskampe, for så er der knap så meget træning og mere kamp. Det er det, man glæder sig til som fodboldspiller, og nu skal vi så tilbage til Brøndby Stadion, og det ser vi også altid frem til, fortæller Fisker, der dog også er opmærksom på, at det kræver god forberedelse at spille to kampe så tæt på hinanden.

- Det er selvfølgelig lidt hårdt at spille både torsdag og søndag, og det stiller store krav til vores restitution. Vores spil kræver, at vi er helt klar, og det skal vi også være til kampen på søndag mod OB – det er en Superliga-kamp, og selvom vi lige har vundet i Herning, har vi brug for de tre point på søndag. 

Hos Betfair kan du få odds 7.10 på, at Brøndby IF vinder begge halvleg mod OB.

- Vi har en god og bred trup, og vi kan skifte ud uden at gå ned på kvaliteten af vores spil. Alle er klar, og det viser, at vi har gjort vores forarbejde godt, ligesom det er betryggende at vide som spiller, at der er stor kvalitet hele vejen rundt.

Kampen sparkes i gang kl. 18:00, og du kan købe billet til opgøret her.

Foto: Getty Images