Tibbling om sejr over FCM: En fysisk og sjov kamp

02.03.2018 09:35

Værterne fra FC Midtjylland blev besejret 1-0 af Drengene fra Vestegnen, i hvad der var et spændende topopgør mellem Alka Superligaens p.t. to bedste mandskaber.

Simon Tibbling, som tidligere på ugen vandt afstemningen blandt Brøndby IF’s fans om månedens spiller i februar, spillede endnu en stærk kamp og var med i opbygningen af Kasper Fiskers afgørende mål. Kampen var meget fysisk, men det ødelagde ikke den unge svenskers spil. Tværtimod.

- Det var en meget fysisk kamp med en masse dueller, men vi fik som altid skabt en del chancer. Hele holdet er utrolig glade for sejren. De fleste kampe i Alka Superligaen er fysisk anlagt, og den stil passer faktisk mit spil rigtig godt, og jeg syntes, det var en sjov kamp at spille, fortæller Simon Tibbling.

Sejren over FC Midtjylland betyder at Brøndby IF stadig er ubesejrede i Alka superligaen siden august, og for de medrejsende knap 1.300 Brøndby IF fans var det endnu en underholdende kamp at være vidne til.

- Første halvleg var fuld af tempo og chancer i begge ender. De fik et hjørnespark efter få sekunder og et mål, som så blev underkendt, så det var ikke de bedste sekunder at starte kampen på, men vi lod os ikke mærke og spillede vores eget spil, og vi fik derefter skabt chancerne til at vinde, og det udnyttede vi.

- Anden halvleg var mere taktisk præget og mere kontrolleret. Så det var en topkamp, der havde lidt af det hele, afslutter Simon Tibbling.

Næste kamp er allerede på søndag, hvor Brøndby Stadion lægger græs til opgøret mellem Brøndby IF og OB.

OB vandt 3-1 over Lyngby BK i midtugerunden og ligger nummer seks i Alka Superligaen og er dermed en af bejlerne til en plads i Mesterskabsspillet.

Med sejren over FC Midtjylland har Brøndby IF nu indhentet midtjyderne og ligger á point med FCM på førstepladsen i Danmarks bedste række. Der er derfor lagt op til et spændende opgør med de stribede fra Odense på søndag kl.18:00.

Du kan sikre dig billet til kampen her, så du kan støtte de blågule i den anden sidste kamp på hjemmebane i Alka Superligaens grundspil. 

Foto: Getty Images