Pukki: Går ind til kampen med en god fornemmelse

01.03.2018 09:35

I aften venter FC Midtjylland på MCH Arena i Herning, og det bliver en ægte topkamp – nummer et mod nummer to – på den jyske hede.

Begge mandskaber kommer formstærkt ind til kampen, og det er en fuldt fokuseret Brøndby-trup, der er taget til Jylland, fortæller Teemu Pukki.

- FC Midtjylland har været rigtig stærke i denne sæson, men det har vi også, så det bliver en interessant kamp. Vi har en god energi i truppen, og den er ikke blevet dårligere med sejren over FC Helsingør i søndags, og vi skal blive ved med at jagte den næste sejr uanset modstanderen, fortæller den finske angriber.

Med to mål og to assists i sidste runde er Pukkis målstøvler varmet op inden kampen i aften, og den finske angriber plejer at være garant for et mål mod FC Midtjylland.

- Vi viste i sidste sæson, at vi kan vinde derovre og har besejret dem en gang i denne sæson også, så vi tager af sted med masser af selvtillid, og jeg tror på, vi kan vinde derovre.

- Jeg har haft en god preseason og start på sæsonen, hvor jeg har scoret mål og lavet assists, og FC Midtjylland har været en god modstander for mig tidligere, så jeg går ind til kampen med en god fornemmelse, siger Pukki, der giver pengene 7.00 gange igen hos Betfair, hvis han scorer to mål eller flere mod FCM. 

Brøndby IF’s nummer 9 ser det nuværende Brøndby-hold som stærkere end sidste sæson, og det er med til at hente denne sæsons gode resultater.

- Vi har spillet godt i denne sæson, og selv om vi har været bagud, er vi kommet tilbage og har fået et resultat. Vi lægger os aldrig ned, og jeg synes, vi er et stærkere hold end sidste sæson. Vi henter point i de kampe, hvor vi måske ville have tabt dem sidste sæson.

- Men vi forbereder os til i aften som til alle andre kampe, selvom vi selvfølgelig ved, at det bliver en svær kamp. Men vi tager over og spiller vores eget spil, som vi gør i hver eneste kamp, understreger Teemu Pukki.

Kampen fløjtes i gang kl. 20:00 og kan følges live på 3+.

Allerede på søndag er Brøndby-holdet tilbage på Brøndby Stadion, hvor OB kommer på besøg. Der er kickoff kl. 18:00, og du kan købe billet til kampen her.

Foto: Getty Images