Zorniger: Imponeret over vores fans

28.02.2018 14:12

I morgen tørner Alka Superligaens nummer et og to sammen, når FC Midtjylland er værter for topopgøret mellem midtjyderne og Brøndby IF. Blot tre point er der for Drengene fra Vestegnen op til FC Midtjylland efter 22 runder, og begge hold går ind til kampen med stor selvtillid. Cheftræner Alexander Zorniger tror derfor også, det bliver et brag af en kamp.

- Det er en topkamp, og den bliver spændende, så hele truppen og trænerteamet glæder os til kampen. Det er kampe som disse, der er med til udvikle Alka Superligaen og løfte spillernes niveau. Det er dog ikke mesterskabet, der bliver afgjort i morgen hverken til deres eller vores fordel. I Mesterskabsspillet skal vi møde de fem bedste hold i Alka Superligaen to gange, og i de kampe kan alt ske. Der er 30 point på spil alene i Mesterskabsspillet, så selvom det er et topbrag i morgen, og hele fodbold Danmarks øjne er rettet mod kampen, så handler det for os om tre point, der skal kæmpes om, ligesom vi skal spille om tre point mod OB på søndag.

Cheftræner Alexander Zorniger har den sidste træning med holdet i eftermiddag, hvorefter holdet drager til det midtjyske.

- Vi spillede mod FC Helsingør for blot tre dage siden, og vi skal spille mod OB på søndag, og så har vi kampen mod FC Midtjylland i morgen, så vi gør os mange overvejelser i forhold til kampen mod FCM, der rækker ud over øjebliksbilledet lige nu. Vi skal til kampen mod FC Midtjylland vælge de 11 spillere, der kan bringe mest mulig energi på banen og spille vores spil fra først fløjt til sidste spark.

- Det har tydeligvis hjulpet FC Midtjylland at skifte formation fra vi sidst mødte dem til nu. De har en masse individuel kvalitet, især på dødbolde, og så har de hurtige spillere oppe foran og en fysisk stærk bagkæde. Det er et stærkt hold, og selvom deres fans var lidt efter Jes Thorup i sidste sæson, så kan ingen vist være i tvivl om, at Jes gør det fremragende.

Vejret har de seneste par dage vist sig fra sin kolde side, og det bliver da også en kold omgang på MCH Arena i morgen aften for spillerne og et stort set udsolgt stadion, hvilket gør Alexander Zorniger endnu mere imponeret over det udsolgte udebaneafsnit i morgen aften.

- For vores fans ville det helt sikkert være mere komfortabelt, hvis vi spillede en sådan kamp i 20 graders varme på en solrig majaften, så jeg er virkelig imponeret over, at så mange trodser vejret og tager til Herning i morgen for at støtte os. Vi glæder os virkelig meget til kampen.

Kampen mod FC Midtjylland spilles i morgen kl.20:00 på MCH Arena og vises på 3+.

Var du ikke en af de heldige, de nåede at købe billet til udebaneafsnittet i morgen, så kan du komme på Brøndby Stadion på søndag, når OB gæster Vestegnen. Der er kickoff kl.18:00 mod de stribede fra Odense og billetter kan købes her.

Foto: Getty Images