Zorniger: Stor konkurrence om pladserne

24.02.2018 08:00

Efter 21 spillerunder er der 31 point mellem Brøndby IF og FC Helsingør, som ligger henholdsvis nummer to og nummer 13 i Alka Superligaen. Cheftræner Alexander Zorniger kan dog forvisse de blågule fans, som måtte frygte at man tager let på opgaven, om, at man går ind til kampen som alle andre. Det vil sige med fuldt fokus og med respekt for modstanderen.

Alexander Zorniger forklarer:

- Sidste år tabte vi til Viborg på hjemmebane, og de endte med at rykke ned i 1. Division, så man skal aldrig undervurdere en modstander. Vi ændrer ikke vores forberedelser afhængigt af, hvem vi møder om søndagen. Uanset om modstanderen ligger i toppen eller i bunden, så forbereder vi os på samme grundige måde hver uge. Jeg har sagt det mange gange; vores udgangspunkt er altid, at det er vores eget spil, vi arbejder med i det daglige, fortæller cheftræneren, som forventer en tæt kamp ligesom det omvendte opgør i Helsingør, der endte 1-0 til Brøndby IF.

- Mange kan sikkert huske, at kampen i Helsingør var tæt, men så man kampen i sidste weekend mellem AC Horsens og FC Helsingør, så viste FC Helsingør deres kvaliteter i deres boldbesiddende spil. De kreerede flere chancer, end hvad resultatet gav udtryk for (0-2 til AC Horsens, red). Så vi skal som altid sætte os på kampen og spille vores aggressive spil.

Med Hjörtur Hermannsson og Kasper Fisker, red i karantæne vil der kommer nye kræfter ind på holdet, men Alexander Zorniger slår fast, at det vil kræve en dedikeret indsats fra alle på holdet at få de tre point.

- Der er stor konkurrence om pladserne på holdet, og i denne weekend har vi to mand ude med karantæner, og det gør kun konkurrencen endnu større, da alle vil vise sig frem og bevise, at man skal starte inde. Men på banen i morgen vil det stadigvæk være hele holdet, der skal levere - ikke blot de nye i startopstillingen. Dem, der normalt starter inde, kan ikke læne sig tilbage og tro, at de nye ansigter i startelleveren skal gøre alt arbejdet. Alle skal arbejde og kæmpe, som de plejer.

Kampen mod FC Helsingør er den første på hjemmebane i år, og selvom vejrudsigten ser kold ud, så håber cheftræneren, at der dukker mange Brøndby-fans op på stadion.

- Det føles som rigtig lang tid siden, at vi har spillet på Brøndby Stadion, så vi glæder os utrolig meget til at spille kampen i morgen. Selvom det er koldt for øjeblikket, så tror og håber vi stadig på, at der kommer en masse folk på stadion i morgen for at støtte holdet.

Har du endnu ikke købt billet, så kan den købes her.

Der vil være mulighed for at købe vanter og halstørklæde i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion i morgen før kampen, så man kan være klædt godt på til kampen. Brøndby Shoppen åbner tre timer før kickoff.

Foto: Getty Images