Mukhtar: Anderledes kamp på søndag

22.02.2018 15:30

Bolden ruller igen på Brøndby Stadion, når FC Helsingør på søndag kommer på besøg kl. 16:00. Hjemmeholdet går til kampen med en yderst positiv hjemmebanestatistik, hvor det ikke er blevet til nederlag i indeværende sæson, og den stime skal forhåbentlig forlænges med endnu en sejr på søndag mod oprykkerholdet.

Sæsonens første kamp mellem de to hold endte med en blågul 1-0-sejr, og oplæggeren til Teemu Pukkis sejrsmål, Hany Mukhtar, håber på en gentagelse af efterårskampens udfald.

- Det var en kamp under lidt andre forhold i efteråret, så jeg tror, at søndagens kamp på Brøndby Stadion bliver lidt anderledes, fordi vi er på hjemmebane og har vores hjemmepublikum i ryggen. Det bliver i det hele taget godt at spille på Brøndby Stadion, hvor vi – og fansene for den sags skyld – ikke har været i over to måneder. Så vi håber at få en sejr på søndag, fortæller Hany Mukhtar, der har noteret sig for to frisparksmål i opstarten mod henholdsvis Fremad Amager og Slavia Prag. Og Brøndby IF’s nummer 10 håber selvfølgelig på at åbne årets målkonto i Alka Superligaen på søndag – måske endda på frispark.

- En sejr på søndag er altid vigtigst, men hvis jeg scorer, kommer vi jo også et skridt tættere på det, så selvfølgelig håber jeg på et mål. Jeg træner altid frispark, og jeg havde nogle fuldtræffere i januar, så det ville være dejligt at hjælpe holdet med en flot frisparksscoring på søndag.

Sender Hany Mukhtar et frispark i mål, kan du lige nu få pengene 26 gange pengene tilbage hos Betfair. 
Har du endnu ikke sikret dig billet til søndagens kamp, kan du klare det lige her, ligesom du også kan læse om aktiviteter og arrangementer omkring kampen her.