Pukki: Holder hinanden på tæerne

21.02.2018 10:05

På søndag spilles den første kamp på Brøndby Stadion i 2018, og her tager Brøndby IF imod FC Helsingør. Det første opgør mellem de to blev spillet i oktober, og mange vil nok huske kampen for Brøndby-fansenes ankomst til Helsingør. På banen stod Teemu Pukki for kampens eneste mål, da han scorede i kampens fjerde minut på et oplæg af Hany Mukthar, og finnen ser frem til igen at møde FC Helsingør - denne gang på Brøndby Stadion.

- Det var et lidt heldigt mål, jeg scorede mod FC Helsingør sidst, men det gav os sejren, og jeg havde haft nogle svære kampe op til den kamp. Så det var et vigtigt mål for mig, og jeg ser frem til at møde dem igen. Jeg har haft en rigtig god optakt til forårssæsonen, og jeg føler mig stærk og med overskud for øjeblikket, så jeg glæder mig til hver kamp, fortæller Pukki, der udgør en del af firekløveret i angrebet. Og der er god stemning blandt de fire angribere i truppen.

- Kamil, Jan, Kevin og jeg har en god konkurrence til træning, og vi holder hinanden på tæerne. Vi har alle fire haft en fornuftig start på 2018, hvor vi alle har scoret mål (i hhv. træningskampe, reserveholdskampe og i Alka Superligaen, red.) og har set stærke ud hver især. Så vi har stor tro på, at vi angribere kan gå ind afgøre vores kampe. 

Tilbage på Brøndby Stadion
Søndagens kamp mod FC Helsingør er første kamp på Brøndby Stadion i år, og Teemu Pukki lægger ikke skjul på, at det bliver godt at komme tilbage og spille på hjemmebanen.

- Vi fik et point med hjem fra Aalborg efter en svær kamp, så nu skal vi ud at have alle tre point mod FC Helsingør. Det bliver virkelig dejligt at spille på Brøndby Stadion for første gang i år. Vi har allerede spillet tre kampe på udebane, så hele holdet glæder sig til endelig at komme i kamp igen på Brøndby Stadion. Det giver altid noget ekstra at løbe ind på Brøndby Stadion og spille foran vores fans.

Har du ikke købt billet endnu, kan du købe billet her. Årets første kamp på Brøndby Stadion spilles på søndag kl.16:00, inden Brøndby-bussen kører til topkamp i Herning i midtugen.

På grund af det tidlige kamptidspunkt vil der især være aktiviteter for de blågule børnefamiler, der som altid kan få en børne- og voksenbillet for 100 kr. til familieafsnittet.

Quiz, slik og familietifo i Familieafsnittet
I Familieafsnittet på Loxam Nedre vil der inden kampen være quiz og slikposer til alle børn. Her kommer Nanok også forbi og deler ud af kram og godt humør. Ved kampstart vil der derudover også være en speciel tifo fra familieafsnittet. 

Programmet for familieafsnittet er som følger:
14:30: Portene åbner, og der uddeles slikposer og quizark til alle børn ved Indgang F/familieafsnittet indtil kampstart. 
15:00-15:40: Nanok kommer forbi familieafsnittet og hjælper med at dele slikposer ud. 
16:00: Tifo i familieafsnittet ved kampstart.
16:45: Brøndus kigger forbi i pausen. Quizark indsamles, og vinder findes. Præmien er en mega Toms Guldbarre.

Åbent i Ebbe Skovdahl Fan Lounge
I Ebbe Skovdahl Fan Lounge vil der som altid være åbent for alle inden og efter kampen, og under opgøret vil der være mulighed for at komme ind og få varmen, hvis du er sæsonkortholder på Loxam Tribunen.